Šausmas Parīzē: čemodānā atrod 12 gadus vecas meitenītes mirstīgās atliekas

tautaruna.lv 18.oktobris 2022, 12:15
 
AFP/Scanpix/LETA
Parīzē policija bija saņēmusi iesniegumu par kādas skolnieces pazušanu. Bērna vecāki lūdza palīdzību. 12 gadus veca meitene devās uz skolu un neatgriezās.
Pēc neilgas meklēšanas Parīzē tika atrasts koferis, kurā bija paslēpts iepriekšējā dienā pazudušās 12 gadus vecas meitenes līķis. Izmeklētāji paziņoja, ka uz bērna kakla atrastas vardarbības pēdas un brūces, raksta Aussiedlerbote.de.

Dažādās publikācijās ir atšķirīga informācija par to, kur tieši čemodāns atrasts. Parīzes laikraksts Le Parisien vēsta, ka līķis atrasts pie mājas, kurā dzīvoja meitene. Bet, kā vēsta BFMTV, čemodāns atrasts dažas ielas tālāk no bojāgājušā dzīvesvietas.

Patlaban izmeklētāju rīcībā ir maz informācijas par notikušo. Zināms, ka 14. oktobra rītā par pazudušo bērnu policijai ziņoja skolnieces vecāki. Meitene pēc skolas neatgriezās mājās. Policija nekavējoties sāka meklēšanu.

Jau līdz pusdienas laikam upura mājā tika atrastas nolaupīšanas pēdas. Tika atrasts asiņains nazis un līmlente, ar kuru nolaupītājs, iespējams, sasēja bērnu. Kā vēsta laikraksts Le Parisien, vienā no videonovērošanas kameru video ierakstiem redzams, ka meitene pēc skolas atnāca uz mājām, bet dzīvoklī tā arī nenonāca.

Līdz šim saistībā ar bērna slepkavību aizturētas 4 personas. Tomēr galvenā aizdomās turamā, 20 gadus veca meitene, aizbēgusi. Par viņu nekas nav zināms, viņa joprojām tiek meklēta. Vienā no novērošanas kamerām bija redzams, kā jauna sieviete staigāja pa pagalmu ar koferi rokās, bet pēc tam ielika to savā automašīnā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:28

Jaunākās diskusijas