"Pieskatām viens otru!" Brīdina par iespējamiem krāpniekiem Aglonas pusē

tautaruna.lv 18.oktobris 2022, 15:15
 
Raitis Plauks/F64 Photo Agency
Kāds sociālā tīkla facebook lietotājs brīdinājis par visai aizdomīgiem personāžiem Aglonas pusē.
Kā sociālajā tīklā facebook publicētajā ierakstā norādījis tā autors, tad Aglonas pusē pamanīts, ka ap šķūņiem un privātu teritoriju staigā aizdomīgas personas. "Prasa palīdzību nokļūšanai uz Daugavpili, itkā esot mašīna salūzusi. Pajautāju, kur tad ir tā mašīna?!..izrādās ka mašīnas jau nav utt," vēsta ieraksta autors.

"Pieskatām viens otram tak muguras, Aglona maza un tīra, viens otru te pazīstam!" aicina sociālajā tīklā facebook ievietotās publikācijas autors.

Atgādinām, ka 2014.gadā Valsts policija informējusi par līdzīgiem krāpšanas gadījumiem. Toreiz saņemta informācija, ka Kalsnavas pagastā uz autoceļa Pļaviņas - Madona - Gulbene 20. kilometrā pagaidām nenoskaidrotas personas apturējušas garāmbraucošu automašīnu. Vīrieši stāstījuši, ka nonākuši nelaimē - ceļojuma laikā pietrūkusi nauda, un nav līdzekļu pat degvielas iegādei. Krāpniekiem izdevies pārliecināt divas automašīnā sēdošas sievietes, 1985. un 1988. gadā dzimušas Daugavpils un Rīgas iedzīvotājas, kas katra labprātīgi krāpniekiem iedevušas 100 eiro. Krāpnieki naudu solījušies atdot un, lai izskatītos ticamāk, “pagaidām” apmaiņai atstājušas ķīlu- gredzenu. Jau neilgi pēc notikušā sievietes apjautušas, ka neapdomīgi un visticamāk, uz visiem laikiem, šķīrušās no naudas, un vērsušās pēc palīdzības policijā.

Informācija par līdzīga rakstura gadījumiem un piedāvājumiem pirms vairākiem gadiem saņemta arī no iedzīvotājiem Valkas un Alūksnes pusē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:20

Jaunākās diskusijas