Vidusskolā pēkšņi nezināmu iemeslu dēļ saindējas 57 skolēni

tautaruna.lv 15.oktobris 2022, 18:08
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Čiapas štatā Meksikā nezināmu iemeslu dēļ pēkšņi saindējušies 57 vidusskolas skolēni, vēsta "The Sun".

Pagājušajā nedēļā, 7. oktobrī, Čiapas štata vidusskolā pēkšņi slikti sajutās 57 skolēni.

Visi pusaudži tika nogādāti slimnīcā ar vienādiem simptomiem, kas liecināja, ka viņi ir saindējušies.

Vienam no skolēniem saindēšanās simptomi bija visai nopietni.

Sociālajos medijos izplatīti vairāki video, kuros redzama saspringtā situācija skolā. Vairākus bērnus skolas darbinieki, nesot uz rokām, nogādājuši mediķu aprūpē.

Šobrīd nav zināms officiālais iemesls, kas notika skolā, kāpēc pēkšņi slikti sajutās tik daudz skolēnu. Vietējie mediji ziņo, ka, iespējams, visi skolēni saindējušies ar piesārņotu ūdeni vai pārtiku.

Kā izrādās, tad šis nav pirmais šāda veida atgadījums Čiapias štatā. Divu nedēļu laikā šis ir jau trešais mistiskais atgadījums. Vietējie iedzīvotāji pauž bažas par notiekošo, jo nav skaidri zināms, kas veicina saindēšanos.

Iepriekš pāris cietušo skolēnu analīzes uzrādīja, ka viņi ir lietojuši kokaīnu, kas varētu būt vainojams pie saindēšanās. Bažoties par to, ka, iespējams, visi sasirgušie skolēni varētu būt lietojuši kādas aizliegtas vielas, kopumā 15 cietušajiem skolēniem tika veiktas toksikoloģijas analīzes. Visas analīzes bija negatīvas, kas apstiprināja to, ka skolēni nav lietojuši narkotikas. Varasiestādes sola turpināt izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kāpēc skolēni sasirga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:38

Jaunākās diskusijas