Toms Krūzs saņēmis nopietnus draudus no bijušā kolēģa

tautaruna.lv 15.oktobris 2022, 20:19
 
AP/Scanpix/Leta
Holivudas aktieris Toms Krūzs saņēmis vairākus nopietnus draudus no bijušā kolēģa, ziņo "Daily Mail".

Toms Krūzs un režisors Kristofers Makvarijs vairākkārt saņēmuši draudus no kolēģa, kurš jaunākajā filmas "Neiespējamā misija" daļā bija atbildīgs par kaskadieru triku producēšanu.

Izskanot vairākiem draudiem, aktieris ir pat nolīdzis miesassargus.

Situācija no koleģiālām attiecībām līdz draudiem eskalējās, kad triku producents tika atlaist. Viņš tika atlaist, jo viņa pakalpojumi vairs filmēšanas procesā nebija nepieciešami. Tas darbiniekā radīja lielas dumsmas un viņš uzsāka ne tikai vārdisku, bet arī juridisku "cīņu" ar galvenās lomas aktieri un režisoru.

Kā atzīst viens no filmēšanas komandas pārstāvjiem, tad šobrīd turpinās filmas uzņemšana, taču situācija ir kļuvusi visai nepatīkama.

Bijušais darbinieks ne tikai draudējis izrēķināties ar aktieri, bet arī iesūdzējis viņu tiesā. Tiesvedību viņš ir ierosinājis arī pret filmas režisoru un "Paramount Studios". Viņš apgalvo, ka filmas, kurās piedalās Krūzs, sponsorē Krievija.

Lai arī aktieris ir saņēmis draudus un viņu bijušais darbinieks ir iesūdzējis tiesā, filmēšanas komandas pārstāvis min, ka visas filmās iesaistītās personas ir pārliecinātas, ka nekas nopietns neatgadīsies, tas esot tikai dusmu izvirdums, taču labāk ir nodrošināt drošību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:35

Jaunākās diskusijas