Neticēsi, ko siguldiete dara mašīnā, sēžot sastrēgumos!

tautaruna.lv 15.oktobris 2022, 18:45
 
Ilustratīvs attēls / F64
Vecmāte Aija Mikova dzīvo Siguldā no kurienes regulāri dodas uz radību māju blakus tā saucamai Valmieras šosejai. Teorētiski brauciens neaizņem vairāk par 25 minūtēm, taču ceļa remontdarba laikā sastrēgumā nācies pavadīt krietni ilgāku laiku, vēsta "Bez Tabu".

Aija adīšanu pašmācības ceļā apguva pirms 45 gadiem un nu to sauc par smadzeņu jogu. Gaidot braucējiem labvēlīgu signālu luksoforā, vecmāte nolēma izmantot pāri palikušos dzijas kamolīšus.

Tas rezultējies ar šalli vairāku metru garumā. Ja sākotnēji bija iecere šalli uzdāvināt ceļu remontētāju brigādei, darbiem noslēdzoties, Aija saprata, ka vēlas šī savdabīgā projekta rezultātu atstāt sev par piemiņu.

"Uz ceļa parādījās divi luksofori. Mani izsaukumi saistīti gan ar dienas, gan ar nakts stundām, tādēļ radās ideja, ka brīdī, kad stāvu pie luksofora, adīšu. Katru reizi, kad stāvēju pie sarkanā signāla, izmantoju citu dzijas kamoliņu. No pagājušā gada sākuma esmu noadījusi vairāk nekā septiņus metrus garu šalli. Ilgākais, ko nācies gaidīt pie luksofora, ir aptuveni 30 minūtes."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:17

Jaunākās diskusijas