"Ūdens maksās kā nafta"; ekstrasensa prognoze nākamajiem 10 gadiem

tautaruna.lv 15.oktobris 2022, 9:33
 
F64
Šova "Ekstrasensu cīņas" prognozē, kas notiks pasaulē nākamo desmit gadu laikā. Prognozes ir drūmas, taču Mehdi Ebragimi Vafa ir pārliecināts, ka planētas Zeme iedzīvotājiem ir iespēja izdzīvot, raksta Starhit.

Ezotēriķis ir pārliecināts, ka drīz visā pasaulē sāksies neskaitāmi bruņoti konflikti - tuvojas cīņa par dabas resursiem. Tāpat kā Āfrikā, bads piemeklēs Āziju un citus kontinentus, jūras veltes nevarēs lietot uzturā, jo tās būs piesārņotas, bet mitrums dabā vispār nebūs pieejams.

“Dzeramais ūdens maksās tāpat kā nafta. Gaļas ražotāji infekcijas dēļ būs spiesti iznīcināt mājlopus. Notiks vīrusu, baktēriju un augu sacelšanās pret cilvēci. Tas, kas mums ir devis dzīvību gadsimtiem ilgi, tiks inficēts. Augi izdalīs oglekļa dioksīdu. Viņi palīdzēs Zemei attīrīties no cilvēkiem."

Kā zināms, daudzi pareģojumi par apokalipsi ir saistīti ar dažādām kataklizmām: plūdiem, Saules aktivitāti, globālo atdzišanu vai sasilšanu. Bet Mehdi Ebragimi Vafa uzskata, ka cilvēce iznīcinās pati sevi. Un vienīgais veids, kā novērst pasaules galu, ir mainīt un aizsargāt Zemi.

“Māte Zeme mūs mīl. Bet, redzot, cik nežēlīgi mēs iznīcinām visu apkārt, viņa mums atbild ar kataklizmu, vīrusu un baktēriju palīdzību. Planētai palīgā nāks augstāki spēki, iespējams, no citas Galaktikas. Mums ir jāmīl visi un viss, kas mūs ieskauj. Ja gribam, varam dzīvot savādāk. Mīliet sevi un cieniet viens otru, atrodiet harmoniju ar Zemi un ar sevi," secināja Mehdi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:09

Jaunākās diskusijas