Kāpēc Apple darbinieki atsakās nākt uz biroju?

tautaruna.lv 27.augusts 2022, 18:11
 
Reuters/Scanpix/LETA
Kompānijas Apple darbinieki ir izveidojuši petīciju, atbildot uz uzņēmuma izpilddirektora Tima Kuka rīkojumu. Pagājušajā nedēļā viņš sacīja, ka no septembra darbiniekiem būs jāierodas birojā vismaz trīs dienas nedēļā.

Petīcijā teikts, ka Apple "riskē apslāpēt" darbinieku daudzveidību un labklājību, ierobežojot viņu iespējas strādāt attālināti. Darbimieki, kas apvienojušies grupā Apple Together, sacīja, ka lielāka elastība veicinās daudzveidību uzņēmumā, raksta portāls aussiedlerbote.de.

"Mēs uzskatām, ka Apple ir jāveicina, nevis jāaizliedz elastīga darba kārtība, lai izveidotu daudzveidīgāku un veiksmīgāku uzņēmumu, kurā mēs varam justies ērti, kopā "domājot savādāk", teikts paziņojumā. Autori piebilst, ka darbinieki bija "laimīgāki un produktīvāki" ar mazāk tradicionāliem darba apstākļiem.

Vai esat Apple darbinieks? Vai jūs neesat sajūsmā atgriezties birojā? Parakstiet petīciju, apvienosimies," teikts grupas paziņojumā.

Tims Kuks pagājušajā nedēļā sacīja, ka no septembra darbiniekiem būs jāierodas birojā vismaz trīs dienas nedēļā, tostarp otrdienās un ceturtdienās. Trešo dienu noteiks individuālās komandas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas