Silvestrs Stalone tetovējumam ar sievas portretu virsū uzliek suņa attēlu

tautaruna.lv 27.augusts 2022, 19:12
 
Ekrānuzņēmums
Amerikāņu aktieris Silvestrs Stalone un viņa trešā sieva Dženifera Flavina šopavasar svinēja sudrabkāzas, taču šķiet, ka tagad zvaigžņu laulība ir saščobījusies.

Dženiferas portrets, kas vēl nesen rotāja Stalones bicepsu, negaidīti tika aizstāts ar suņa attēlu. Sievietes seja aizklāta ar Stalones suņa Batkusa attēlu, kurš kopā ar viņu filmējās filmā Rokijs.

Taču, kā norādīja aktiera pārstāvis, viņš acīmredzot vēlējies vienkārši atjaunināt tetovējumu, taču to nebija iespējams salabot.

"Tā rezultātā viņam nācās pārklāt oriģinālo zīmējumu ar sava Rokija suņa Batkusa tetovējumu. Stalones kungs mīl savu ģimeni," zvaigznes pārstāvi citē The Daily Mail .

Iespējams, šis skaidrojums izklausītos pārliecinošāk, ja nebūtu 54 gadus vecās Dženiferas ieraksts Instagram, kas datēts ar 10. augustu. Sieviete ievietoja fotogrāfiju ar savām meitām: Sofiju, Sikstu un Skārletu.

"Šīs meitenes ir mana prioritāte. Nekam citam nav nozīmes. Mēs četras esam mūžīgi," rakstīja Dženifera, pievienojot mirkļbirkas "patiesība", "ģimene" un "mūžīgi".

Starp citu, viņa vairs neseko savam vīram Instagram.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:57

Jaunākās diskusijas