Sieviete pamatīgi sašutusi par "Lidl" nopirktu preci

tautaruna.lv 27.augusts 2022, 10:10
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Rīdziniece Ieva vēlējās papildināt savu drēbju skapi, veikalā “Lidl” noskatīja skaistu kleitu komplektu, turklāt par labu cenu, tāpēc, ilgi nedomājot, lika grozā. Taču prieks par jauno pirkumu bijis visai īss, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Ieva iegādājās komplektu ar četrām kleitām, vispirms uzmērīja melno. Liels bijis viņas pārsteigums, apģērbu novelkot - visa miesa bija iekrāsojusies melnā krāsā.

Sieviete nolēma izmēģināt veiksmi ar sarkano kleitu. Devusies izbaudīt vasaras patīkamo laiku parkā, pēc pāris stundām atgriezusies atpakaļ mājās, pārģērbusies un atkal - kleita bija atstājusi sarkanus nospiedumus uz ādas.

"Kad vilku nost to kleitu, pilnībā visa miesa bija sarkana! Es nesapratu, no kā. Arī baltā somiņa kļuva sarkana. Esmu aizvainota, ka tādas preces var tirgot. Esmu pārsteigta, ka kleita šādi krāso ādu."

Ieva nosmej, ka, pat apsēžoties gultā, baltais palags iekrāsojies sarkans. Šāda neveiksmīga pieredze ar kleitām viņai ir pirmo reizi.

Veikala “Lidl” pārstāve Zane Neļķe norāda, ka līdz šim nav saņemtas līdzīgas sūdzības. Viņa lūdz Ievu pēc iespējas ātrāk sazināties ar klientu atbalsta dienestu, lai situāciju izvērtētu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:43

Jaunākās diskusijas