Indijā policistiem vajadzēja 4 mēnešus, lai notvertu mūsdienu Robinu Hudu

tautaruna.lv 27.augusts 2022, 19:45
 
Freepik
Zaglis un viņa līdzdalībnieki aplaupīja bagātās mājas un daļu no nozagtās naudas atdeva nabagiem, raksta portāls "UNIAN".

Policija Indijā arestējusi noziedznieku ar iesauku Robins Huds no Deli, kurš iesaistījās laupīšanā ar saviem 25 līdzgaitniekiem un dalīja daļu laupījuma nabadzīgajiem.

Kā ziņo BBC , Vašims Akrams un viņa līdzdalībnieki aplaupīja bagātās mājas, paņēma skaidru naudu un dārglietas, daļu laupījuma nododot nabadzīgajiem, paziņoja galvaspilsētas policija. Tomēr patiesībā Akrams un viņa rokaspuiši maz līdzinājās dižciltīgajam Disneja Robinam Hudam: viņi joprojām paturēja sev lauvas tiesu.

Pēc tiesībsargājošo iestāžu amatpersonu sniegtajām ziņām, Akrams pastrādājis 160 noziegumus, tostarp slepkavības mēģinājumu un izvarošanu.

Policijai bija nepieciešami četri mēneši, lai notvertu 27 gadus veco noziedznieku.

Akrams vairākkārt mainīja mītnes vietas, slēpjoties no likumsargiem dažādos Indijas štatos, teikts policijas paziņojumā. Tā kā Akrama grupa palīdzēja nabadzīgajiem, viņš saņēma atbalstu no vietējiem iedzīvotājiem, kuri informēja viņu par policijas kustību un palīdzēja izvairīties no vajāšanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas