Astroloģe prognozē konkrētu datumu, kad Ukrainā beigsies karš

tautaruna.lv 27.augusts 2022, 16:11
 
Ilustratīvs attēls / F64
Pazīstamā astroloģe Olga Medvetskaja intervijā UNIAN pastāstīja, kādas izmaiņas Ukrainu sagaida šoruden. Tātad, pēc astroloģes domām, oktobra beigās sāksies miera sarunas, kas pēc tam novedīs pie daudzu problēmu risinājuma.

"Tikai dažas dienas pēc aptumsuma, proti, no 30. oktobra, sāksies kara un agresijas planētas - Marsa - retrogrādā fāze. No tā brīža sāksies sarunas (vai sāksies runas par sarunu atsākšanu) par reālu izlīgumu.

Šajā procesā kā starpnieki piedalīsies arī daudzas citas valstis. Var teikt, ka tas būs konflikta atrisinājums," pauda Medvetskaja.

Pēc viņas teiktā, galvenās vienošanās tiks panāktas 8.-9.decembrī. Taču viss sarunu process ilgs līdz 2023. gada 13. janvārim.

"Starp citu, jauno noteikumu un līguma pieņemšana notiks starp citām valstīm un/vai starptautiskajām organizācijām. Tie jo īpaši attieksies uz vīzu režīmu vai citiem noteikumiem par pārvietošanos pasaulē, kā arī ekonomisko mijiedarbību. Un pēc 13.janvāra līdz 2023.gada 17. martam spēkā stāsies jaunie līgumi un noteikumi," paredz astroloģe.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas