Taksists mēģina aizvest 11 gadus vecu meiteni nezināmā virzienā

tautaruna.lv 20.augusts 2021, 14:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Ukrainas pilsētā Ļvovā kāds taksometra vadītājs nezināmā virzienā centās aizvest 11 gadus vecu meiteni. Bērns pārbijās un izbēga no automašīnas. Bērna māte par to pastāstīja kopienā "Varta-1", ziņo vietējie mediji.

Pēc sievietes teiktā, viņa nosūtīja savu vecāko meitu uz pastu. Lai to izdarītu, viņa izsauca taksometru.

Pēc tam meitene rakstīja savai mātei, ka viņa tiek vesta nepareizā virzienā. "Es zvanīju un teicu, lai iedod tālruni šoferim, viņa saka - mamma vēlas ar jums runāt! Viņš klusēja un novērsās. Teicu viņai, lai kāpj ārā no mašīnas. Viņa izskrēja uz tilta. Pēc tam pastāstīja, ka vadītājs ignorēja navigatira norādījumus," rakstīja sieviete.

Kad meitenes māte piezvanīja šoferim, viņš viņai paskaidroja, ka bērns esot teicis viņam aizvest viņu uz Naučnaja ielu. Tomēr sieviete to noliedz, jo mobilā aplikācijā norādījusi precīzu adresi.

Meitenes māte sacīja, ka viņa jau ir sazinājusies ar policiju. Viņai par līdzīgu situāciju rakstīja arī cita bērna māte. Pēc tam tika publicēts video, kurā cilvēki runā ar taksistu. Vīrietis teica, ka nedzirdēja, ko meitene viņam sacīja, un nesaprot, kāpēc meitene aizbēga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:53

Jaunākās diskusijas