Linda Mūrniece sašutusi par aviokompānijas prasību

tautaruna.lv 20.augusts 2021, 11:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Uzņēmēja Linda Mūrniece mikroblogošanas vietnē Twitter atklājusi, ka, lai paņemtu lidojumā līdzi ģitāru, jāšķiras no 270 euro.
"Bērna ģitāru nopirkām par 250 eur. @airBaltic biļete ģitārai, lai to paņemtu līdzi uz Amsterdamu - 270 eur…" - atklāj Mūrniece.

Tikmēr kompānija sniegusi skaidrojumu: "Ja ģitāras lielums pārsniedz 80x40x23 cm (max. atļautais lielums spec. rokas bagāžai), mūzikas instrumenti tiek pieņemti pārvadāšanai salonā, ja tiem ir iegādāta speciāla biļete (cena atkarīga no vietu pieejamības), un aizņem papildus pasažiera sēdvietu."

Komentāros cilvēku domas dalās. Kamēr vieniem šķiet pašsarpotami, ka, ja instruments aizņem sēdvietu, par to jāmaksā, citiem tā šķiet kompānijas vēlme papildus nopelnīt.

"Nu tas tā kā pašsaprotami, ka instrumentam sēdvietas cena," norāda komentētājs.

"Savulaik ar LOT sarunāju, ka noņemot stīgas, varu ģitāru vest kā parasto bagāžu un nekas nebija jāmaksā. Tas no USA ar pārsēšanos līdz LV. Čomiem bijis līdzīgi! Pirmo reizi dzirdu, ka speciāla biļete ģitārai un tādos ciparos. (nu izņemot super profesionālos instrumentus)," ar pieredzi dalās komentāra autors.

"Tagad šāda situācija - jums jālido, bet AirBaltic saka, ka nav vietas, jo orķestris lido un pus lidmašīnu ir piesēdinājis ar bajāniem un troboniem? Patiks?" retoiski jautā komentētājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas