Kandidāti samulsina potenciālā darba devēja atbilde

tautaruna.lv 21.aprīlis, 19:12
 
Depositphotos
Vakanču portāli ir pilni dažadiem darba piedāvājumiem. Dažas vakances aizpildās ļoti ātri, bet dažreiz īstā kandidāta un īstās darba vietas meklējumi nenorit tik raiti. Kādu kandidāti gan samulsinājusi noskatītās darba vietas atbilde.

"Kad potenciālajai darba vietai nosūti savu CV un e-pastā mini, ka ir interese par vakanci, lai nepaliek tukšs lauks… un saņem atbildi… tā arī nesapratu-izskatīs CV, aicinās uz pārrunām vai vienkārši priecājas," vietnē "X" raksta tās lietotāja, publicējot īsu saraksti ar potenciālo darba devēju. "Sveiki, ir interese par vakanci," lasāms ziņojumā. "Labvakar, ļoti labi," pēc pusnakts atbild noskatītā darba vieta.

Kristaps: Principā, varbūt kāds tajā pusē nogura tik garu ziņu lasīt?! Varēja jau vēl īsāk un lakoniskāk, piemēram: "čau! gribu, sūtu"

Madara: Oi, šis no Andeles Mandeles sērijas “interesē”. Uz tādiem man arī parasti gribas atbildēt “ļoti labi”. Noteikti nākamreiz mēģiniet ieteiktos pieteikuma nosūtīšanas variantus, jo ar šo nekur tālu karjerā neizdosies tikt.

Kormora: Tādu pieteikumu darbam var tikai sabiedriskajā butkā uz sienas ieskrāpēt.

Alvis: Galvenais, ka pulksten 0:41 kādam ir bijis ļoti labi!

Meža stazds: Kā jautā - tā atbild

Kultūras diagnze: Jūsu ziņa arī ir tīri informatīva - ka ir interese par vakanci. So what? Uz tādu drīkstētu arī neatbildēt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:42

Jaunākās diskusijas