Atklājas, ka Nīderlandes kroņprincese Amālija dzīvoja Spānijā, jo bēga no nolaupīšanas

tautaruna.lv 21.aprīlis, 21:43
 
Pixabay
Nīderlandes kroņprincese 2022. gadā Amālija aizbēga uz Spāniju, lai izvairītos no draudiem viņas drošībai, šonedēļ ziņoja vietējie mediji, īsi pirms viņa oficiāli debitēja valsts pasākumā.

20 gadus vecā jauniete gandrīz pusotru gadu dzīvoja un mācījās Madridē, ziņo sabiedriskā raidorganizācija NOS, atsaucoties uz karaļnama avotiem.

2022. gada oktobrī Amālija bija spiesta atteikties no plāniem par studijām Amsterdamas Universitātē drošības apsvērumu dēļ, tikai dažas nedēļas pēc tam, kad viņa bija iestājusies, lai studētu politiku, psiholoģiju, jurisprudenci un ekonomiku.

"Viņa nevar dzīvot Amsterdamā un viņa pat nevar īsti iziet ārā ... Tam ir milzīgas sekas uz viņas dzīvi," toreiz emocionāli sacīja karaliene Maksima.

Amatpersonas neapstiprināja sīkāku informāciju, taču šāds solis tika pieņemts dažas nedēļas pēc ziņojumiem, ka Amāliju un premjerministru Marku Rutu pieminējuši organizētās noziedzības grupējumi saziņā, radot bažas par cilvēku nolaupīšanu.

NOS šonedēļ ziņoja, ka draudi Amālijai nav pilnībā izzuduši, bet viņa atkal var dzīvot un mācīties Nīderlandē neprecizētu "pasākumu" dēļ. Tiek ziņots, ka viņa tagad dzīvo Amsterdamā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:48

Jaunākās diskusijas