Lauris Reiniks atklāj, cik bēdīga situācija patiesībā ir Vecrīgā

tautaruna.lv 21.aprīlis, 9:27
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Dziedātājs Lauris Reiniks atklāj, ka viņu apbēdina tas, cik daudz tukšu ēku ir Vecrīgā.
Lauris arī neslēpj šoku par to, cik augstas cenas ir telpu īrei Vecrīgā.

"Pabēdāšos līdzi par kluso Vecrīgu. Palabojiet,ja es kļūdos,bet telpu īre tur ir kaut kāda kosmiska. Kur agrāk bija Pelmeņi (par kuriem sēroju joprojām),mēneša īre ir €9500. Es arī tītu makšķeres. Bet savām tukšajām ēkām saimniekiem būtu logi jāmazgā!" mikroblogošanas vietnē "X" raksta Lauris.

Reinika viedoklim piekrīt arī komentētāji, kas aktīvi iesaistījās diskusijā par šo tēmu.

"Pilnīgi Tev piekrītu! Vecrīgā nav dzīvības. Es par šo jautājumu daudz domāju! Tallinā jau sen vecpilsētā ir citi nomas noteikumi. Pašvaldība sniedz palīdzīgu roku uzņēmējiem. Un tur viss notiek, dzīvība. Pie mums pašvaldībai stingri jādomā oar nodokļu poltikas maiņu."

"Par ko izbrīns ? Ar nolūku ir darīts viss iespējamais un neiespējamais, lai vairs negribētos braukt uz Vecrīgu vai pilsētas centru. Patiesību sakot, ik uz soļa jūtams, ka te neesi gaidīts. Nedz ar savu biznesu, nedz ar vēlmi atpūsties. Nedroši, neērti, nedraudzīgi cilvēkiem."

"Izgāju cauri - kluss kā kapsētā, pāris nomaldījušos tūristu un smakojoši bezpajumtnieki.Atgriežoties svaigi no ceļojuma, saskumu, jo tur tā lielīju, cik mums Latvija un Rīga skaista. Tik elementāri kā foto/ video spotus jau varēja uztaisīt. Un beidzot nodefinēt - kas ir Rīgas USP."

"Par ļoti netīriem logiem, vienmēr skumstu braucot pa Brīvības ielu! Ir taču īpašnieki tukšām telpām, Rīgas Domei ir jāpiespiež īpašniekiem mazgāt logus! Tā ir centrālā iela un mums ir kauns!"

"Lieldienās biju Tallinā. Vakarā, pastaigā pa vecpilsētu iezagās neliela skaudība... Salīdzinot ar Rīgu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:58

Jaunākās diskusijas