""Līvi" ir vēsture!". Mūziķis Juris Pavītols gatavs tiesāties

tautaruna.lv 21.aprīlis, 1:30
 
Ģirts Ozoliņš/MN
"Viss! "Līvi" ir vēsture, patīkama, ne tik patīkama, slavena un ne tik slavena, bet vēsture! To es autoratīvi paziņoju, kā grupas dibinātājs! Tie zēni, kas sevi dēvē par grupu "Līvi", nav "Līvi"," ar šādu ierakstu sociālajā vietnē "Facebook" dalījies mūziķis Juris Pavītols/
Pēc viņa teiktā, grupa "Līvi" varēja tā dēvētie līdz Jāņa Groduma aiziešanai citā saulē!
"Esmu savu viedokli izteicis arī Ainaram Virgam un pat aicināju svinēt 50 gadu jubileju kopā ar ĪSTAJIEM vēl dzīvajiem Līviem uz ko saņēmu atbildi: “Kad tad īsti ir tie LĪVI dibināti? Un priecīgu svinēšanu!”
Ainar, Tevi uzaicināja grupā Ērika vietā 15 gadus pēc grupas dibināšanas (es ar kultūras ministra pavēli jau biju toreiz pirms 3 gadiem no grupas atlaists), tāpēc domāju, ka neviens Tev neliedz dibināt savu grupu un dziedāt gan Tava Līvu laika, gan jaunākas dziesmas, bet nav Tev, kā ienācējam grupā, morālu tiesību vēlāk savākt mūziķus un nosaukt tos ne sevis dibinātas grupas vārdā (un ne tik to vien)! Tas ir, kā pats bieži mīli teikt - smieklīgi, kaut patiesībā tā ir visprastākā lielummānija un cinisms! Ļoti ceru, ka šo nekaunību straumi beidzot pārtrauksi jau ar rītdienu! Ja man nav taisnība, tad lūdzu- uz tiesu! Visādi citādi - veiksmi Tev un Tavai mūzikai!," raksta Juris Pavītols.
Šis ieraksts izraisījis ''šūmēšanos" ne tikai mūzikas aprindās. Komentāros cilvēki gan atbalsta, gan kritizē Pavītolu:
"Pamatots un argumentēts raksts!";
"Es, protams, nezinu kādas Jums, ļoti cienījamie kungi, ir savstarpējās nesaprašanās vai materiālās intereses, bet es personīgi būtu ārkārtīgi lepns, ja manis radīta leģendāra grupa turpina savu dzīvi un muzicē par prieku nākamajām paaudzēm, ļaujot repertuāram dzīvot un priecēt latviešus"; .
"Mani Līvi - Pavītols, Ķiģelis, Igo, Ingrīda, Krieviņš, Grodums, Ledājs";
"Es teikšu tā,ka man kā cilvēkam no malas uz to skatoties tās visas ,,Līvu" savstarpējās nesaprašanās ir neinteresantas. Man patīk ,,Līvi" un tas,ka aizgājušo mūžībā dalībnieku vietā atrod citus man nešķiet pēc apgrēcības";
"Juris Pavitols, vari beigt kasīties? Jā, ir taisnība, ko saki un raksti...Jā tā bija, ,bet tak noliec to kara cirvi, un noliec pašlepnumu. Miers baro, nemiers posta.. Ļoti ceru, ka 50 gadu Līvu koncertā Tu būsi uz skatuves kā Līvu dibinātājs, ja beigsi sevī audzēt dusmas. Pārvari savu ego, un tad visi Tevi ar aplausiem sagaidīs kā Līvu dibinātāju. Tu tāds biji, bet, noliec to kara cirvi".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:25

Jaunākās diskusijas