FOTO: Kultūras ministre krīt soctīklu nežēlastībā sava apģērba dēļ

tautaruna.lv 21.aprīlis, 10:42
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Kultūras ministres Agneses Loginas fotogrāfija mikroblogošanas vietnē "X" izsauca plašu diskusiju.

Kāds vietnes lietotājs, publicējot ministres fotogrāfiju, pauda neizpratni par viņas ģērbšanās stilu.

"Es neesmu modes guru un man nepatīk piesieties cilvēkiem par izskatu, bet kā var vienā zolīdā valstī šādi apģērbties kultūras ministre, Karl!? Kultūras ministre," viņš raksta.

Šis ieraksts piesaistīja daudzu vietnes lietotāju uzmanību, kas steidza dalīties ar dažādiem viedokļiem. Daļa steidzās piekrist ieraksta autoram un kritizēt ministres ģērbšanās stilu, daļa gan metās ministri aizstāvēt, gan rakstot, ka apģērbam nav nozīmes un svarīgāki ir ministres paveiktie darbi, gan to, ka viņa izskatās labi un ar viņas apģērbu viss ir kārtībā.

"Zābakus notīrīt vismaz varēja."

"Uzskatu, ka augstākstāvošās amatpersonas, par savu lielo algu, var atļauties arī STILISTU! Tomēr viņa ir Latvijas kultūras ministre un jādomā kā sevi prezentē!"

"Dāmas saģērbtas tā,it kā būtu,no kolhoza, kuras vakarā dosies uz kapiem."

"Kurpītes uz papēža un būtu cits skats. Piekritu,ka amatpersonām būtu vairāk jāpiedomā pie tēla, Evikai arī. Simpātiskas sievietes, bet sevi ķēmo ar nepiemērotu apģērbu."

"Nav ne vainas. Ir korekti ģērbusies."

"Kas tieši nav ok? Tagad ir modē platas nevis šauras bikses un lielas žaketes. Ok, zils ar melnu varbūt nav pieskaņotākās krāsas, bet gan jau dēļ matiem."

"Ja Jūs neesat modes guru un Jums nepatīk piesieties cilvēkiem par izskatu, tad vienkārši staigājiet tālāk. Tieši tik vienkārši. Ja apģērbs ir tīrs un atbilst lietišķam stilam, tad tur nav ko vārstīt muti. Jāuztraucas par to, kas ministrei galvā darās."

"Kostīms ir atbilstoši modes tendencēm, arī lietišķajā vidē. Problēma drīzāk ir izvēlētā vieta, kur uztaisīta bilde. Es vairāk fotogrāfam piekasītos, nevis dāmu apģērbam. Pieklājīgs, tīrs, un neuzbāzīgs."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:01

Jaunākās diskusijas