Lauris Reiniks riskē, paužot nepopulāru viedokli

tautaruna.lv 21.aprīlis, 4:30
 
Ģirts Ozoliņš/MN
Pretēji valdošajam viedoklim, ka Nila Ušakova laikos Rīga tika nolaista līdz kliņķim, mūziķis nāk klajā ar secinājumu, kas nebūt nav viennozīmīgi vērtējams.

Laris Reiniks raksta: "Šis būs neviennozīmīgi vērtēts tvīts, bet Rīga (kuru es mīlu, fanoju un ārzemēs slavēju vairāk kā vajag) mirdzēja Nila valdīšanas laikā. Ok, tie biji citi laiki, kaut kādas afēras utt, bet bija kustība un dzīvība. Tikai mans mūziķa/rīdzinieka novērojums no malas."

Komentētāji saskata arī citas problēmas, kas ietekmē Rīgu: "Tas, kas vērojams šobrīd, drīzāk ir Covid un kara sekas. Salīdzinājumā dzīve “pirms tam” šķiet spoža un bezrūpīga. Saskaņas bandai tur nav nopelnu."

Mārim Plūmem ir savi secinājumi: "Tajos laikos Rīga bija pilna ar krievijas krieviem. Un arī eiropieši brauca šurp vairāk. Tagad pirmos mēs tiešām šeit vairs negribam , bet otrie domā, ka te sprāgst bumbas un karo. Plus, bija kovids pa starpu. Varam censties atgūt eiropiešus, bet būs grūti."

Diskusijā iesaistījies arī Mārtiņš Staķis: "Līdzīgi skati bija pēc 2008. gada, kad LV skāra smaga finanšu krīze. Bet tas neattaisno to, ka tiek noraidīti labi ierosinājumi un netiek meklēti jauni! Piemēram, jau izstrādāto Skatlogu programmu vienkārši izsvītroja no budžeta. Bet es šonedēļ nākšu ar jaunu priekšlikumu kā atdzīvināt Vecrīgu. Varbūt šo atbalstīs."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas