Krievu tūriste nomirst mokās pēc ārstēšanas viesnīcas klīnikā Ēģiptē

tautaruna.lv 30.marts, 17:10
 
Kaspars Krafts/F64
Ēģiptē pēc ārstēšanās vietējā viesnīcā mirusi 36 gadus veca krieviete vārdā Anastasija. Sievietei palikusi meita, vecāki un vīrs.
Marta sākumā 36 gadus vecā Anastasija kopā ar māti un sešgadīgo meitu devās atvaļinājumā uz Šarm eš Šeihu. Viņas apmetās piecu zvaigžņu viesnīcā.

Pēdējā atvaļinājuma dienā ģimene peldējās jūrā un pusdienoja viesnīcā, pēc tam Anastasijas temperatūra strauji uzlēca līdz 40 grādiem. Sievietes māte lūgusi viesnīcas darbiniekiem izsaukt ātro palīdzību, taču, pēc viņas teiktā, darbinieki to atteikušies darīt. Viņiem ieteica doties uz viesnīcas klīniku. Līdz tam laikam jaunā sieviete vairs nevarēja staigāt bez palīdzības, viņai palīdzēja nokļūt medicīnas kabinetā.

Pēc mirušās sievietes mātes teiktā, ārsts krievietei veicis nezināmu injekciju un iedevis pretdrudža tableti. Atgriežoties viesnīcā, temperatūra noslīdēja līdz 33 grādiem, uz ķermeņa parādījās tumši plankumi un kājas kļuva nejutīgas. Ārsts, kurš veica injekciju, teica, ka tumšie plankumi ir no saules un pārējais pāries.

Sievietei izdevās panākt, ka viņas meita nonāk slimnīcā, tikai naktī. Krieviete, kura jau bija bezsamaņā, nekavējoties tika nogādāta reanimācijā. Drīzumā viņa nomira. Ēģiptes ārsti teica, ka iemesls bija sirds apstāšanās.

Tagad sievietes līķis tiek nogādāts Krievijā, kur vietējiem tiesu medicīnas ekspertiem būs jānoskaidro nāves cēlonis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:04

Jaunākās diskusijas