Tramps draud deportēt princi Hariju no ASV

tautaruna.lv 30.marts, 13:08
 
depositphotos.com
Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps izteicis ierosinājumu, ka princi Hariju viņa vadībā varētu deportēt no ASV, ja tiks atklāts, ka viņš ir viltojis informāciju savā vīzas pieteikumā. Iemesls bija Harija atklāsmes par viņa atkarību no nelegālajām vielām.

2020. gadā Harijs un viņa sieva Megana Mārkla atteicās no karaliskajiem pienākumiem un pārcēlās uz Kaliforniju. Prinča izredzētā ir amerikāniete, bet viņam bija jāsaņem vīza, lai legāli strādātu un dzīvotu ASV.

Aizpildot dokumentus, princis, iespējams, nav pieminējis pārvarēto narkotiku atkarību, Trampa teikto citē "Daily Mail".

Ikvienam, kurš piesakās vīzai, lai dzīvotu un strādātu Amerikā, ir jāatbild “jā” vai “nē” uz jautājumu: “Vai jūs esat vai kādreiz esat bijis narkomāns?”

Savos memuāros Harijs tikai pagājušajā gadā atzinās, ka lietojis kokaīnu un halucinogēnās sēnes. Ja viņš to pieminēja pieteikuma veidlapā, tad vīzas izsniegšana nozīmējusi britam “īpašas privilēģijas” no Džo Baidena administrācijas, uzskata Tramps.

Ja Harijs slēpis šo savas biogrāfijas periodu, viņa vīza varētu tikt atcelta nepatiesas informācijas dēļ. Lai kā arī būtu, situācija princim izskatās bēdīga, ja par prezidentu tiek ievēlēts ASV eksprezidents.

"Mēs redzēsim, vai viņi kaut ko zina par narkotikām, un, ja viņš meloja, viņiem būs jārīkojas," intervijā sacīja Tramps.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:17

Jaunākās diskusijas