Valmieras pusē dvīņubrāļu dzīvoklī notiek nelaime

tautaruna.lv 30.marts, 20:33
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Valmieras novada Sedā divi brāļi, palikuši bez tēva uzraudzības, sākuši pamatīgi uzdzīvot. Bezrūpīgā dzīve novedusi pie nelaimes. Vīriešu dzīvoklī izcēlies ugunsgrēks, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Sastaptie kaimiņi stāsta, ka ugunsgrēku izraisījuši divi brāļi, kas dzīvoklī mīt jau sen. Par telpu saimniekiem viņi kļuvuši, kad tēvs ar jaunāko dēlu pārcēlušies uz Krieviju.

Pēc dabas brāļi ir vienkārši cilvēki, tomēr ar viņiem satikt nav viegli, jo pie vainas ir dvīņu izlaidīgais dzīvesveids. Ugunsnelaimes brīdī abi dzīvokli jau bija pametuši un devušies savās ikdienas gaitās.

“Ar puišiem ir grūti sadzīvot. Viņiem naktīs patīk atskaņot skaļu mūziku, aicināt ciemos draugu kompānijas, jo blakus dzīvoklī neviens nedzīvo. Ja līdz trijiem naktī nespēju aizmigt, tad gāju aizrādīt,” pauda kaimiņiene Regīna.

Sastaptie ēkas iemītnieki galvenokārt ir seniori. Viņi stāsta, ka pirms ugunsnelaimes kāpņutelpā bijusi jūtama deguma smaka un dažus mirkļus vēlāk visai ēkai pazudusi elektrība. Vēl pēc brīža liesmas jau bija iemetušās mājas otrā stāva dzīvoklī, kas dega pilnā platībā.

No kaimiņu liecībām noprotams, ka ugunsgrēka brīdī dzīvoklis bijis tukšs. Lai gan notikuma cēloņi joprojām ir neskaidri, tiek pieļauts, ka uzliesmojuši vecie elektrības vadi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:27

Jaunākās diskusijas