"Nu cik viņi var šeit mocīties?" Kāds video izraisa sašutuma vētru

tautaruna.lv 10.marts, 3:30
 
Gints Ivuškāns/MN
Vietnē "X" tiek plaši apspriests kāds video, kurā kāds krieviski runājošais norāda, ka viņam ir apnicis viss, kas saistīts ar Latvijas izteikto atbalstu Ukrainai. Viņš aicina ukraiņus braukt mājās un atstāt Latviju.

Kārlis: Tas ka šādi ar bravūru, kameras priekšā, izliekot publiskai apskatei, manuprāt pietiekami izsaka par tā saukto ''nulles tolerances'' politiku pret Krievijas agresijas atbalstītājiem. Izskatās, ka nekādas nulles tolerances vienkārši nav, jo citādi nav saprotama šī bravūra.

Krišjānis: Katrs šitāds deģenerāts ir jāizceļ un janoliek uz skatuves? Mums visiem vajadzētu zinat viņa murgus? Normali cilveki iet tadiem garam un pat neskatas virsu.

Andris: Latvijas iedzīvotājiem “dostaļi” šādi vatņiki!

Otomārs: Neaicinātais civilokupants piedāvā aicinātiem ukraiņiem pamest "našu prekrasnaju Latviju".

Leonards: Problēma ir tajā, ka nav kam viņus uz vilcienu nogādāt, ir tikai daži frāžu rakstītāji sociālajos tīklos, bet darītāju nav un nebūs. Darīt neļaus valsts vara un pašu gļēvums

Gunita: Tāpēc, ka reāli jau saprot, ka dzimtenē nav leiputrija un to mīlēt var tikai esot ārpus tās robežām (izrādoties savējiem soc.tīklos, cik ārpus RU viss slikti)..sliktajā Eiropā, kur tā brīvība un citi labumi patīk labāk.

"Nekad nesapratīšu - nu ko viņi šeit Latvijā mocās? Viņiem nepatīk Latvija, nepatīk latviešu valoda un kultūra, pretenzijas pret mūsu vēsturi, tagad nepatīk Ukrainas karogi un ukraiņi Latvijā. Kur problēma? Vilciena biļete un laimes zeme Krievija. Nu cik viņi var šeit mocīties?" vietnē "X" komentē 14. Saeimas deputāts Ģirts Lapiņš.

Ļubova: Tie ir krievu "guļošie". Gaida saimniekus no rašas.

Jānis: Jūs nesaprotat. Viņuprāt, viņu zeme ir te. Tikai pārāk daudz latviešu. Viņiem nekur nav jābrauc.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas