VIDEO: daudzu iecienītajā Bali salā tūriste ierauga "elli zemes virsū"

tautaruna.lv 10.marts, 12:44
 
PantherMedia/Scanpix/LETA
Kad eiropieši iedomājas Bali, viņi parasti domā par pasakainām pludmalēm, tropiskiem augiem un sulīgiem augļiem. Šo salu iecienījuši arī tūristi no Latvijas. Taču 33 gadus vecā Greisa par savu pieredzi Bali stāsta šādi: "Ja jūs meklējāt iemeslu, lai NEbrauktu uz Bali, tad šeit tas ir."

Lielbritānijas iedzīvotājai Greisai Kellijai ir liela ceļotājas pieredze: viņa ir blogere, kurai ceļošana un iespaidu publicēšana sociālajos tīklos ir pamatdarbs.


Bet, kad viņa ziemā ieradās skaistajā Indonēzijas salā Bali, viņa ieraudzīja kaut ko, ko viņa pati sauc par "elli zemes virsū". Koki, ēkas un telefona vadi bija iepīti tīklos ar daudziem zirnekļiem. Daži no tiem, kā novēroja Greisa, bijuši plaukstas lielumā, ziņo "Daily Star".

Šis ir "sliktākais skats", ko Greisa jebkad ir redzējusi. Ceļotāja gan piebilst, ka, iespējams, šāds skats Bali vērojams tikai ziemā.

Un skats tiešām nav patīkams - no telefona vadiem, kokiem un pat mājām stiepjas zirnekļu tīklu pavedieni, uz kuriem karājas milzīgi zirnekļi.

Greisa publicēja video par savu pieredzi vietnē "TikTok", kur tas ātri kļuva populārs.

Runājot ar kameru, viņa piebilst: "Tas ir biedējošākais, ko jūs redzēsiet Bali! Ja meklējat attaisnojumu, lai nebrauktu uz Bali, te tas ir. Tas ir drausmīgākais, ko esmu redzējusi savā dzīvē."

Nākamajā video Greisa sniedza paskaidrojumu un nedaudz mīkstināja izteikumus. Viņa atzīmēja: "Ja jums nepaveicās redzēt zirnekļus "TikTok" klipā, kuru nesen publicēju, vispirms es atvainojos... Es atvainojos par murgiem, man arī tādi bija! Ja jūs to redzējāt, es tikai vēlos dalīties ar vairāk informācijas un es tiešām nevēlos nevienu atturēt no Bali apmeklējuma."

Viņa piebilda: "Tā patiešām ir visskaistākā vieta. Šie tīkli, lai kādi tie būtu, esmu pārliecināta, ka tā ir parasta dabas parādība. Maz ticams, ka jūs ar to saskarsieties. Tas bija mazā pilsētiņā, kad braucām no Ubudas uz Batura kalnu. Pēc aptuveni pusotras stundas braukšanas es to redzēju pa automašīnas logu un palūdzu gidam atgriezties, jo es vienkārši nespēju noticēt tam, ko redzu."

Greisa atzīmēja, ka bez šīs vietas viņa ceļojuma laikā redzējusi tikai trīs vai četrus citus zirnekļus. Viņa arī piebilda, ka neviens no salas zirnekļiem nav indīgs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

10.marts

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:03

Jaunākās diskusijas