"Sliktākais lidojums." Lidmašīnai esot debesīs, izceļas masveida kautiņš

tautaruna.lv 10.marts, 4:30
 
pexels.com
Medijs "Daily Star" ziņo, ka 25. februārī "Ryanair" lidmašīnā izcēlies masveida kautiņš. Nekārtību dēļ lidmašīna apkalpe nolēma veikt ārkārtas nosēšanos. 

Lidmāšīna, kura bija spiesta veikt ārkārtas nosēšanos, bija ceļā no Edinburgas uz Tenerifi. Ārkārtas nosēšanās tika veikta Portugālē, Portu lidoostā.

Nekārtības lidojuma laikā radīja vairāki iereibuši pasažieri, kuri sāka savā starpā konfliktēt un kauties.

Miermīlīgie pasažieri, kas ceļoja uz Spānijai piederošo salu Tenerifi, šo ceļojumu nodēvēja par "sliktāko lidojumu", ko viņi ir piedzīvojuši.

Nekārtību cēlājus Porto lidostā sagaidīja policisti.

Ryanair pārstāvis ziņo: "Šis reiss no Edinburgas uz Tenerifi (25. februārī) tika novirzīts uz Porto, kad lidmašīnā mieru traucēja neliels skaits pasažieru. Apkalpe izsauca policiju, un lidmašīnu lidostā sagaidīja vietējā policija, kas eskortēja nekārtību cēlājus."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 5

 
Anonīms
 

Bet alkoholu lidostās tomēr jātirgo... Bez tā nu nekādi nevar... Biznes ... Bet ja nu tie pasažieri, kuriem bija kaut kur vēl citur jātiek, šā rezultātā nokavēja kaut ko ļoti svarīgu? Labi, ka viņi savstarpēji nesaistās. Bet varētu. Varētu lidostu iesniegt tiesā un piedzīt kompensācijas miljonus

2.marts, 20:57 Atbildēt

🙁🙁jūs gan dīvaina. Dzēra paši vainīgi.

8.marts, 7:53 Atbildēt

O ,zinu par to gadījumu--tur savā starpā sakāvās apkalpes locekļi--piloti rubījās kurš pirmais tiks pie jaunās stjurates pakaļas )))

2.marts, 21:33 Atbildēt

Nevaig dzert,tad neko nenokavēs. Un pārējiem pasažieriem jācieš,dēļ tādiem dzērājiem.

8.marts, 7:52 Atbildēt

Kaut kas tomēr neiedomājams. Līdz šim nenoticēju līdz zemākām līmenim sagrozītām ziņām, bet tas nu ir smieklīgi.

Lidojums notika 19.martā un policija tika izsaukta galamērķī Tenerifē, nevis lidmašīnā veica nosēšanos Portugālē😂😂😂cienījamie skribelētāji...

A spokesperson for Ryanair said: "“The crew of this flight from Edinburgh to Tenerife (19 Feb) called ahead for police assistance after a small number of passengers became disruptive onboard. The aircraft was met by local police upon arrival at Tenerife and these passengers were removed. This is now a matter for local police.”

Spanish Police have been contacted for comment.

10.marts, 2:19 Atbildēt

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas