Vidzemē kādai sievietei uzspīd neticama veiksme

tautaruna.lv 10.marts, 1:30
 
F64
Jaunais Zaļā koka pūķa gads priecīgi iesācies kādai sievietei no Vidzemes, kura strādā ražošanas nozarē, jo viņa momentloterijā Puzle laimējusi 55 000 eiro, vēsta "latloto.lv".
“Esmu dzimusi Pūķa gadā, tāpēc 10. februārī, sagaidot Pūķa gadu, biju pārliecināta, ka šogad notiks kaut kas varens,” stāsta laimētāja, “13. februārī iekšējā balss čukstēja, lai izmēģinu veiksmi loterijās. Tāpēc iegādājos četras momentloterijas biļetes.

“Kā pirmo nokasīju momentloterijas Puzle veiksmīgo biļeti. Sāku ar saviem puzles skaitļiem, un, pateicoties veiksmīgiem skaitļiem, atklāju četrus vienas puzles fragmentus,” atklāj sieviete, “nodomāju - 3 eiro laimests garantēts! Tad nokasīju laimestu zem puzles un pārsteigta vēros telefona ekrānā. 55 000 eiro! Es laimēju 55 000 eiro! Vai varu ticēt tam, ko redzu?”

No prieka laimētājas sirds esot situsies straujāk, un nakts pavadīta bezmiegā, jo viņa nespējusi noticēt savai veiksmei. “Līdz 19. februārim likās, ka esmu sapnī un ka tūlīt pamodīšos, taču šī sajūta izgaisa Latvijas Loto ofisā, kad pieteicu savu laimestu.”

“Laimests loterijā ir mans lielais noslēpums. Par savu veiksmi pastāstīju vien diviem cilvēkiem, kuri par mani priecājās,” viņa saka.

Momentloterijas laimests palīdzēšot piepildīt veiksminieces ilgi loloto sapni par mājokli. “Iegādātajā mājā pie sienas rāmītī likšu veiksmīgo momentloterijas biļeti, lai tā man atgādinātu par skaisto piedzīvojumu Pūķa gadā,” sieviete stāsta ar smaidu, “brīvajā laikā man patīk likt puzles, tāpēc jaunajās mājās turpināšu arī savu hobiju.”

“Lai laimētu loterijā, jāieklausās savā intuīcijā, bet zinu, ka bez veiksmes tas nenotiku. Ir tik patīkami apzināties, ka no 1 miljona loterijas biļešu es iegādājos visveiksmīgāko un laimēju vienu no četriem 55 000 eiro laimestiem. Vai tas nav brīnums?” viņa jautā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:28

Jaunākās diskusijas