Kādu liepājnieci patīkami pārsteidz jaunie kaimiņi

tautaruna.lv 10.marts, 21:33
 
pixabay.com
Diskusija un fakti par iemesliem, kāpēc amerikāņi arvien biežāk sastopami Latvijas pilsētās - viņi šeit dzīvo, nevis atbraukuši ciemos.

Patīkamu pārsteigumu piedzīvojusi kāda liepājniece: "Tētis dēlēnam māca braukt ar divriteni. Abi runā angliski. Izrādās - amerikāņu ģimene no Ilinoisas pārvākusies uz dzīvi Latvijā, dzīvo mums kaimiņos. Perfekti runā latviski. Radu Latvijā nav. Nav tā, ka LV dzīve ir slikta un vairums no šejienes mūk! Nē, pie mums brauc pat no ASV. Uz jautājumu, kāpēc pārvācās, sieviete atbildēja, ka Liepāja iepatikās, kad bija te kādā draudzības vizītē. Tieši tik vienkārši."

Komentāros cilvēki pauž sev zināmos faktus: ""TikTok" skatos vienu Latvieti kurš reklamē Latviju. Viņš pats sapelnijis ASV naudu un ar ģimeni tagad Latvijā dzīvo."

"Pāvilostā arī esmu saticis vīrieti no ASV (IT jomā), kas te jau dzīvo un strādā un ļoti labi runā latviski."

"Es to sen esmu teicis un vēl joprojām turos pie viedokļa, NAV Latvijā dzīve slikta."

"Amerikāņiem tagad populāri pārcelties uz A-eiropu."

"ASV nav tā burvīgākā vieta, kur dzīvot. Nav grūti atrast “tumšo saiti”, kur būs bezgalīgi daudz informācijas par to, kas tur notiek. Pieņemu, ka nav īpaši patīkami audzināt bērnus vietā, kur imigranti kara vecumā lien pāri robežām bez apstājas un meiteņu tualetēs vazājas džeki."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas