Šausmas Ukrainā: bezpajumtnieks nolaupa astoņus gadus vecu meiteni un tur viņu pazemē

tautaruna.lv 10.marts, 14:41
 
facebook.com
Meitene no mājām pazuda 1. marta vakarā. Pēc rūpīgas apkārtnes apskates policija bērnu atrada sešus kilometrus no apdzīvotas vietas zemē izraktā bunkurā. Izrādījās, ka viņu no mājām nolaupījis vietējais bezpajumtnieks un turējis pazemes bunkurā.

Pazudušā bērna meklēšanā iesaistījās gan vietējie likumsargi, gan reģionālās policijas pārvaldes operatīvie darbinieki, kinologi, militārpersonas un ciema iedzīvotāji. Tika pārbaudīta un apsekota apkārtne, pamestās ēkas, brīvās zemes platības, akas, meža joslas, teritorija apsekota, arī izmantojot dronus.


Vēlāk tika ziņots, ka meitene atrasta sešus kilometrus no ciema zemē izraktā bunkurā. Par to pastāstīja viens no meklēšanas dalībniekiem. "Mēs naktī gājām garām šim konkrētajam apgabalam un nepamanījām. Vietējie palīdzēja meklēt un arī gāja garām. Otrajā aplī pēcpusdienā, pētot teritoriju sīkāk, kāds spēra soli, un zeme sakustējās. Tas bija slēptais vāks bunkuram, ko noziedznieks izraka," viņš raksta savā lapā sociālajos tīklos.

"Tur - un viņš ir tur ar meiteni. Policisti bezpajumtnieku aizturēja turpat, uz vietas, atbrīvojot meiteni. Paldies dievam un policijai, meitene ir dzīva un vesela. Nav zināms, kas ar viņu būtu varējis notikt, ja viņi būtu meklējuši ilgāk, jo noziedznieka nolūki bija... Bezpajumtnieks bērnu nolaupīja no mājas un ar varu aizvilka uz bunkuru. Tagad viņš ir arestēts. Meitenei tiek sniegta psiholoģiskā un medicīniskā palīdzība."

Bezpajumtnieks atzinās, ka vakarā pirms nolaupīšanas ieradās mājā, kurā dzīvoja astoņus gadus vecā meitene, un aizveda viņu. Sākumā viņš nesa bērnu rokās, bet tad viņa pati palūdza iet. Tā kā meitene bija bez apaviem, viņai nācās iet zeķēs.

Pēc tam vīrietis meiteni paslēpa bunkurā. Viņš apgalvo, ka plānojis bērnu atvest mājās nākamajā dienā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

10.marts

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas