Skumja ziņa kādas iecienītas Cēsu kafejnīcas faniem; "Šis ir mūsu pēdējais darbības mēnesis"

tautaruna.lv 20.augusts 2023, 2:30
 
pixabay.com
Cēsīs daudziem ļoti patika iegrieztoes kafejnīcā "Smilgas". Diemžēl kafejnīca savā "Facebook" kontā paziņo, ka augusts ir pēdējais mēnesis, kad vēl var paciemoties iemīļotajā kafejnīcā un saēsties garšīgās kūkas.

Ieraksts "Facebook":

"Mīļie klienti un draugi! Jau vairāk kā gadu esam pavadījuši kopā kafejnīcā “Smilga”, un šis laiks mums ir bijis lielisks, skaists, pieredzes bagāts, kā arī arī izaicinājumu un pārdomu pilns. Viss plūst un mainās, tādēļ ar nožēlu paziņojam, ka šis ir mūsu pēdējais darbības mēnesis.
Strādāsim ar pilnu jaudu vēl līdz 3. septembrim, pieņemsim pasūtījumus un gaidīsim ciemos gan pastāvīgos klientus, kas mūs ir iemīļojuši un stiprinājuši, gan tos, kas nav vēl atraduši laiku pie mums paciemoties.
Gaidīsim Jūs augustā uz mūsu dzīvās mūzikas pēcpusdienām (06.08 un 20.08), aicinam vēl nobaudīt mūsu ēdienkarti, kūkas, kokteiļus, atmosfēru, ….. pačukstēsim, ka "Smilgas" kūkas vismaz kādu laiku nebūs pieejamas nekur. Mēs esam ļoti pateicīgi par Jūsu apmeklējumiem un labajām atsauksmēm. Esam pārliecināti, ka nākotnē mūsu ceļi vēl krustosies.
Jūsu “Smilga cafe” kolektīvs!"
Komentētāji ir gluži vai izmisuši par šo ziņu un notikušajā vaino arī valsti:
"Kad vadi godīgu biznesu, un valsts politika/likumdosana neatbalsta jaunos uzņēmējus. Raudiens nāk un patriotisms papēžos. Vai tiešām nav acīmredzama statistika, cik uzņēmumi aiziet bojā pirmajos divos gados? Un neviens tur augšā to nepamana? Un kur nu te par maziem uzņēmējiem runāt….ja lielie uzņēmumi sāk pārreģistrēties uz kaimiņvalstīm. Vai tas ir normāli?
Absurds! Ar tukšpauriem “augšā” pretī Eiropai ! (Atvainojos ja kādu aizskāru). Tikai tur ir citādi, jaunajiem uzņēmējiem cita nodokļu politika.Kurš manai māsai atgriezīs negulētas naktis, ikdienas stresu utt. Tika daudz darba, mīlestības ieguldīts! Ir darīts viss iespējamais. Man kauns par savu valsti!
Viss…..punkts!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:19

Jaunākās diskusijas