Indra Salceviča aizrāvusies ar kavalieru izpēti

tautaruna.lv 20.augusts 2023, 17:11
 
Ģirts Ozoliņš/ F64
"Mana pēdējā laika interesantākā un aizraujošākā nodarbe - sauksim to par kavalieru izpēti," savā "Instagram" atklāti iesāk pazīstamā sitiliste Indra Salceviča.

NRA jau rakstīja, ka stiliste Indra Salceviča pēc skaļās šķiršanās ar savu bijušo vīru Kasparu Bērziņu ilgu laiku publiski nav redzēta kopā ar kādu vīrieti, taču nu jau uz saviesīgajiem pasākumiem sievietei pie sāniem ir kāds stiprā dzimuma pārstāvis. Atklājot, ka viņai ir savi "izejamie vīrieši".

Taču viens no jaunākajiem ierakstiem "Instagram", pārsteidzis stilistes sekotājus.

Mana pēdējā laika interesantākā un aizraujošākā nodarbe - sauksim to par kavalieru izpēti. Neesmu nevienā iepazīšanās aplikācijā, bet ik pa laikam kāds man uzraksta IG vai FB. Ak kungs, cik smieklīgi ir tie, kuri savā aizrautībā un melu gūzmā patiesībā ļoti primitīvi mēģina, teiksim tā, ieinteresēt. Man te tādas mazliet antropoloģiskas izpētes.

Salceviča drosmīgi dalās ar piemēriem, viens no tiem:

FB ar mani regulāri mēģina iepazīties kādi, kuri nez kādu iemeslu pēc pēkšņi ir uzdūrušies manam profilam FB. Nu un tad sākas mana izpēte. Apskatām kopīgos draugus! Tad bildes, palasām komentārus zem bildēm, apskatām, kurš saspiedis sirdis, parasti izkristalizējas maksimums daži vārdi, kas izrādās māsa ar tādu pašu vai citādu uzvārdu, sieva ar vienādu uzvārdu vai draudzene.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas