Ko patiesībā ēd Sofija Lorēna, lai visu dzīvi būtu tik slaida

tautaruna.lv 20.augusts 2023, 11:00
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Izcilā aktrise Sofija Lorēna vienmēr ir uzskatījusi, ka ēdiens ir jābauda. Galvenais ir ievērot mērenību un ievērot dažus trikus uzturā.

Sofija Lorēna ir spilgts piemērs tam, ka režīms ir visa pamatā. Gadu desmitiem kinozvaigzne dodas gulēt tieši pulksten 21:00 un ceļas 6 no rīta, tādējādi atvēlot veselīgam miegam vismaz 9 stundas. Pēc pamošanās viņa vienmēr 10-15 minūtes nodarbojas ar vieglu vingrošanu un apmēram pusstundu staigāja apkārt mājai. Pilnīgi iespējams, ka zvaigzne šādu grafiku ievēro arī šodien, savos 88 gados.

Sofija nekad nav ievērojusi diētas! Viņai ļoti garšo makaroni, sviestmaizes, konditorejas izstrādājumi un citi augstas kaloritātes tradicionālās itāļu virtuves ēdieni, raksta Thevoicemag.

Brokastīs vairumā gadījumu Sofija dod priekšroku smalkmaizītei un kafijai. Bet tā kā sāta sajūta no šādas maltītes ātri pāriet, Lorēna drīz vien sarīko sātīgākas otrās brokastis - ar sviestmaizi ar sieru un tomātiem.

Papildus savām iecienītākajām maizītēm un spageti Sofijai Lorēnai vienmēr paticis ēst ananāsus: galu galā tie ir vērtīgi skaistumam! Ananāss stimulē limfas atteci, palīdz uzsūkties olbaltumvielām un pat normalizē reģenerācijas procesus.

Vēl aktrises uzturā vienmēr ir dabīgs grieķu jogurts bez cukura un piedevām. Garšas labad viņa pievieno medu, klijas, augļus un ogas.

Un pēdējais Sofijas skaistumkopšanas triks: badošanās dienas reizi sezonā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas