Futbolists ēdnīcā iekausta 60 gadus vecu sievieti

tautaruna.lv 12.augusts 2023, 13:00
 
unsplash.com
29 gadus vecais Markus Madisons, kurš reiz bija futbola komandu "Newcastle United" and "Darlington" uzbrucējs, nonācis aiz restēm, ziņo "The Sun".

Vīrietis agresīvi uzvedās un pacēla roku pret 60 gadus vecu sievieti.

Tiek ziņots, ka Markuss kebabu ēstuvē apmētāja nezināmu sievieti ar čipsiem un pēcāk viņai iesita. Vīrieša raidītais sitiens nodarīja smagus miesas bojājumus.

Markuss sievietei ar dūri iesita pa seju. Sieviete tika nogādāta slimnīcā, kurā tika konstatēts, ka raidītais sitiens ir radījis vairākus lūzumus.

Incidents notika pērn, 22. septembrī, kad Markuss ap 03:00 naktī pameta naktsklubu.

Cietusī atklāj, ka vēl joprojām pēc uzbrukuma viņai nākas sadzīvot ar tā sekām. "Man bija salauzts žoklis vairākās vietās. Es nevaru ēst uz kreisās puses. Man ir problēmas ar zobiem. Mana oža ir pasliktājusies. [...] Kopš uzbrukuma esmu regulāri apmeklējusi ģimenes ārstu."

Kā tiek ziņots, tad incidents izcēlies pēc tam, kad bijušais futbolists centās neievērot rindas kārtību un tikt pie ēdiena pirmais, neskatoties uz to, ka citi cilvēki jau gaidīja rindā. Izdzirdot aizrādījumus, futbolists cietušās sievietes meitu nolamāja un draudēja, ka metīs abam ar čipsiem. Pēcāk draudus viņš īstenoja un arī iesita sievietei.

Tiesa atzina, ka futbolists ir radījis smagus miesas bojājumus otrai personai un ir pelnījis izciest sodu atrodoties ieslodzījumā. Bijušajam futbolistam cietumā nāksies pavadīt turpmākos 20 mēnešus. Īsi pēc notikušā nākšanas atklātībā futbola klubs "Darlington" lauza līgumu ar Markusu Madisonu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas