Vīrietis stilīga video dēļ riskē ar dzīvību un iet bojā

tautaruna.lv 6.augusts 2023, 17:20
 
unsplash.com
30 gadus vecais Remi Lucidi vēlējās uzņemt elpus aizraujošu video, lai to ievietotu soctīklos. Vīrieša vēlme gūt atzinību sociālajos medijos stāvēja pāri visam. Viņš riskējot ar dzīvību slavas dēļ bija gatavs uz visu, vēsta "The Sun".

Remi sociālajos medijos bija pazīstams, kā pārgalvīgu triku veicējs.

Viņa pēdējais triks izrādījas liktenīgs.

Vīrietis, lai iegūtu jaunus kadrus, kurus publicēt sociālajos medijos, uzrāpās Honkongas debesskrāpī. Remi uzrāpās uz 68 stāvus augstā Treguntera torņa. Tornis ir 721 pēdu (200 metrus) augsts.

Diemžēl viņa kāpiens tornī izrādījās liktenīgs un viņš no tā nokrita. Vīrietis notikuma vietā gāja bojā.

Kā informē medijs, tad Remi tornī iekļuva pateicoties tam, ka apsargiem sameloja pa savas vizītes iemeslu. Viņš apsargiem sacīja, ka ieradies ciemos pie drauga. Tomēr zināms, ka šajā tornī nav apmetusies neviena viņam zināma persona.

Apsargi centās vīrieti apturēt, taču viņam izdevies nokļūt torņa smailē.

Videonovērošanas kameru ierakstos redzams, kā vīrietis ar liftu uzbrauc uz 49. stāvu un pēc tam turpina ceļu uz torņa smaili pa kāpnēm.

Kaskadieris sociālajos medijos bija iemantojis lielu popularitāti. Viņš savus spēkus, uzrāpties uz dažādām augstceltnēm, bija izmēģinājis visā pasaulē, tostarp Bulgārijā, Kolumbijā, Francijā, Dubaijā un Polijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

6.augusts 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:57

Jaunākās diskusijas