Holivudas aktieris spiests meklēt jaunu darbu un strādā par apkopēju

tautaruna.lv 6.augusts 2023, 14:20
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Portāls NRA.lv jau vēstīja, ka vairāki tūkstoši Holivudas aktieri un rakstnieki 14. jūlijā sāka streiku. Tajā iesaistījušies aptuveni 10 tūkstoši radošās sfēras pārstāvju, kas burtiski ir apturējis kino un televīzijas nozares darbību. 

Streiks ir ietekmējis ne tikai pašas nozares darbību, bet arī to pakārtoto pasākumu gaitu, piemēram, Venēcijas kinofestivālam jāmaina atklāšanas filma.

Streiks joprojām norit un kā min Holivudas aktieris Džoss Huks, tad šis notikums pamatīgi ietekmējis viņa dzīvi.

Aktieris streika dēļ piedzīvojis nopietnas finansiālās grūtības un bija spiests "pārkvalificēties". Viņš, lai spētu savilkt kopā galus, uzņēmies mājokļu uzkopšanas darbus.

Holivudas aktieris atzina, ka streika dēļ palika bez darba un līdz ar to arī bez ienākumiem. Tādējādi 43 gadus vecais aktieris, lai varētu samaksāt rēķinus, bija spiests uzņemties apkopēja darbu.

"Par laimi, es esmu galdnieks, palīgstrādnieks un esmu ļoti prasmīgs mājas darbos. Man ir paveicies, ka esmu nolīgts dzīvokļu uzkopšanai," atzina aktieris, stāstot, ka pēdējo nedēļu laikā varētu būt uzkopis astoņus līdz 10 dzīvokļus.

Džošs Huks ir piedalījies vairākos populārās ASV kino filmās un seriālos, piemēram, "Will Trent", "The Game" and "Swagger"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas