"Tam, kas šo taisa, nav smadzeņu"; cilvēki "sacepas" par planētas glābēju plakātu

tautaruna.lv 6.augusts 2023, 15:40
 
pixabay.com
"X" publicēts plakāts, kas klimata pārmaiņu vārdā aicina sabiedrību atteikties no gaļas ēšanas un auto izmantošanas, kā arī dzemdēt tikai vienu bērnu. Jo tikai tā var izglābt planētu.

Sašutuma vilni civēkos izsaucis kāds planētas glābēju publicēts plakāts, kas vēsta, ka tā vietā, lai mēs ēstu gaļu, brauktu ar auto un dzemdētu vismaz divus bērnus, vajag izvēlēties augu valsts produktus un ģimenē iztikt tikai ar vienu mazuli.

Ieraksts "X": "Bet vēl, runājot par zaļajiem, šis jau ir garīgi slimi. Vedīsim iekšā imigrantus, bet tautu, kurai viens no zemākajiem dzimstības rādītājiem pasaulē, aicināsim taisīt tikai 1, nevis 2 bērnus. Tas ir brutāls naids pret sevi."

Komentētāji ir vairāk nekā sašutuši: "Šeit vispār prasītos kāds normāls kriminālprocess pret raksta autoriem un publicētājiem."

"Tiešām slimi ! Kas tālāk- piespiedu sterilizācija vai lieko bērnu eitanāzija?"

"Tas ir stulbums. Lai brauc dalīt prezervatīvus uz Āfriku, ja grib glābt planētu."

"Šādas reklāmas autoram vienkārši jāuzsit zila acs..."

"Man pagaidām ir tikai trīs bērni, braucu ar 3.0 dīzeli, esmu kaislīgs gaļēdājs, ar riteni nēesmu braucis jau kādus gadus divdesmit un redzot tos uz ceļa, rodas velme braukt virsū!"

"Ja godīgi, es te saskatu rasismu - aicinājumu iznīcināt balto rasi. Eiropā, kur mirstība pārsniedz dzimstību, tiek lūgts dzemdēt vēl mazāk. Nez ko par šādu plakātiņu teiktu Āfrikas, Āzijas un Dienvidamerikas iedzīvotāji"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:05

Jaunākās diskusijas