Pēc incidenta ar "AirBaltic" Voldemārs maina ceļošanas paradumus

tautaruna.lv 6.augusts 2023, 20:20
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
2022.gada vasarā “Bez Tabu” devās uz Jūrmalu, lai satiktu Voldemāru, kurš nupat bija atgriezies no ilgi gaidītā ceļojuma uz Gruzijas pilsētu Batumi, tomēr ceļojums neizvērtās tāds kā plānots – vīrieša koferis lidsabiedrības vainas dēļ nenokļuva galamērķī kopā ar tā īpašnieku. “Bez Tabu” arī šajā vasarā dodas Voldemāru apciemot.

Toreiz Voldemārs nokļuvis līdz viesnīcai un “AirBaltic” mājaslapā noskaidrojis - reisi Rīga- Batumi kursē divas reizes nedēļā, kas nozīmē, ka nākamā opcija koferim sasniegt savu saimnieku ir pēc 2 dienām. Tomēr ne pēc dienas, ne arī trim no kofera nav ne miņas, ne ziņas. Kad cerības jau atmestas, Voldemāra viesnīcas numuriņā vienpadsmitos vakarā iespīd kāds gaismas stariņš - zvans no “AirBaltic”. Viņi vaicājuši, kad koferi piegādāt, bet, tā kā līdz ceļojuma beigām atlikušas vien pāris dienas, Voldemārs no bagāžas piegādāšanas atteicies un nolēmis to saņemt Rīgas lidostā. Un tā arī darījis - koferis atradis saimnieku jeb otrādi tikai atpakaļ dzimtenē.

Voldemārs: “Uz jautājumu lidostas darbiniecei, “AirBaltic” pārstāvei - kāpēc nav tikusi līdz galamērķim bagāža? Viņa atbild:” Ziniet, mēs tā pasēdējām, padomājām - cilvēkiem atlikušas tikai dažas dienas, gan jau iztiks bez bagāžas. Un viss. Ne kompensācijas, nekā.”

Arī 2023.gada vasarā “Bez Tabu” dodas satikt Voldemāru. Pēc incidenta pagājušajā gadā vīrieša mīlestība pret ceļošanu nav mazinājusies, tāpēc tikšanās ar Voldemāru notiek pie lidostas. Viņš nupat ielidojis no Bulgārijas pilsētas Burgasas. Un Bulgārija nav bijis vienīgais Voldemāra ceļojums šī gada laikā.

Voldemāra sejā redzams smaids un ne tikai tikko aizritējušā atvaļinājuma dēļ. Pēc BezTabu iesaistes nelāgā situācija ar koferi pavisam ātri atrisinājusies. Viņš ne tikai atguvis mantas, bet arī kompensāciju.

"Pēc pērnās vasaras nelāgās pieredzes nododamo bagāžu lidojot uz ārvalstīm vairs neņemam, tikai atpakaļceļā un tā ir tāda, kuru nav žēl apskādēt," stāsta Voldemārs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

6.augusts 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas