Šoferis Jānis asā līkumā piedzīvo ļaunu murgu

tautaruna.lv 6.augusts 2023, 12:40
 
Pixabay
Ceturtdienas rītā kādu vīrieti Glāžšķūņa apvidū pamatīgi pievīla viņa automašīnas tehniskais stāvoklis. Šoferis īsi pirms desmitiem virzījās pa autoceļu Inciems—Sigulda—Ķegums, līdz brīdim, kad, izbraucot asas trajektorijas līkumu, beidza darboties stūre. Automašīna zaudēja vadāmību un iebrauca grāvī, vēsta "Degpunktā".

Jāņa aprakstītā situācija atgādina ļaunu murgu. Vīrietis stāsta, ka ar automašīnu no rīta viss bija kārtībā un nekas neliecināja, ka spēkrats nav labā tehniskā stāvoklī. Tas gan mainījās brīdī, kad šoferis ar automašīnu pietuvojās līkumam.

“Izrādās, ka nav bijis stūres nostiprinātāja. Griezu stūri uz jebkuru pusi, bet mašīna man aizgāja taisni,” stāsta “Volkswagen Polo” vadītājs Jānis.

Jānis automašīnā atradās viens un stāsta, ka braukšanas ātrumu nepārsniedza - ieripošana grāvī neesot notikusi strauji. Tiesa, apskatot avārijas sekas, redzams, ka “Volkswagen” transportlīdzeklis ir pamatīgi sadauzīts.

Zemessardzes darbinieki izsauca neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādi. Jānis, par laimi, tika cauri ar dažām skrambām un izbīli.

NMPD pārstāve Laura Bērziņa informē: “Uz vietas tika izmeklēts viens cietušais, kurš atteicās no tālākās nogādāšanas uz ārstniecības iestādi.”

Piesteidzās arī policijas ekipāža. Izvērtējot situāciju, ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumi netika konstatēti.

Valsts policijas Ogres nodaļas policists Nikolajs Puzikovs norādīja: “Galvenais, ka kungs ir vesels un ar viņu viss ir kārtībā. Policija viņu nesodīs, nav bojājis trešās personas mantu, līdz ar to policija pieņēma lēmumu nesodīt. Galvenais, ka viss kārtībā.”

Par saplīsušo automašīnas stūri šoferis ir ļoti pārsteigts - neesot dzirdēti līdzīgi gadījumi, turklāt Jānis nemaz nezināja, ka pastiprinātājs varētu tik vienkārši iestrēgt.

Jānim atlika izsaukt evakuatoru un gaidīt, kad viņa transportlīdzeklis tiks izvilkts no grāvja. Lai pakavētu laiku, ieradās radinieki, kuri sniedza emocionālu atbalstu un pēc tam aizveda mājās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:06

Jaunākās diskusijas