Sieviete saņem desmitiem sūtījumus no interneta veikala, kurus nekad nav iegādājusies

tautaruna.lv 6.augusts 2023, 11:20
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Iepirkšanās interneta veikalos šobrīd ir tik populāra kā vēl nekad iepriekš. Tiešsaistē iespējams iegādāties teju visu un daudzi izmanto šo ērto veidu, kā iegādāties jaunas lietas. Reizēm vienlaicīgi veicot vairākus pasūtījumus var piemirsties, kas ir ticis iegādāts. Sindija no ASV samulsa, kad viņas mājas priekšā parādījās neskaitāmi daudz sūtījumu, ziņo "UPI".

Sindija Smita no Virdžīnijas bija samulsusi un vienlaicīgi pārsteigta, kad viņas mājas priekšā kurjers bija novietojis vairāk nekā 100 "Amazon" kastes.

Sieviete bija vairāk nekā pārliecināta par to, ka tie nav viņas sūtījumi.

Kastēs iekšā atradās tādas lietas, kā galvas lukturīši, līmes pistoles un binokļi. Sindija stāsta, ka kopumā viņa bija saņēmusi aptuveni 1000 galvas lukturīšus, 800 līmes pistoles un desmitiem binokļus.

"Daudzi cilvēmi man teica, ka esmu dīvaina. Es braukāju [pa pilsētu] apkārt ar lukturīšiem, līmes pistolēm. Es tos dāļāju visiem, kurus satiku," stāsta Sindija. Kā stāsta sieviete, tad uz visiem sūtījumiem bija rakstīta viņas adrese, taču persona, kurai tā tiek piegādāta bija kāda nezināma sieviete vārdā Lixiao Zhang.

"Sākotnēji mēs domājām, ka tā ir krāpnieciska shēma," minēja Sindija. Viņa bija dzirdējusi gadījumus, kad pārdevēji izvēlas nejaušas adreses un nosūta uz tām visu neizpirkto produkciju, lai vien no precēm tiktu vaļā. Šādu pašu pieņēmumu izvirzīja arī advokāts Cj Rozenbaums. "Pārdevējis, kas atrodas Ķīna, izvēlas nejaušas adreses. Un tad, kad viņiem nepieciešams atbrīvot Amazon noliktavas, viņi vienkārši tos nosūta uz nejaušo adresi, jo tas viņiem sanāk lētāk."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas