Negadījums vai nolaidība: traģiskā notikumu virknē liftā bojā iet pastniece

tautaruna.lv 6.augusts 2023, 13:40
 
unsplash.com
Uzbekistānas galvaspilsētā Taškentā notikusi baisa traģēdija. Dzīvību zaudējusi 32 gadus veca pastniece vārdā Olga, ziņo "Daily Star".

Kā vēsta medijs, tad Olga dzīvību zaudējusi pēc tam, kad uz trim dienām bija iestrēgusi liftā.

Olga bija devusies pildīt savu pienākumu, piegādāt vēstules. Pastniece iekāpa kādas augstceltnes liftā, lai adresētiem nogādātu pastu.

Pēkšņi notika strāvas padeves pārrāvums un sieviete "iesprūda" liftā. Viņa tur aizvadīja veselas trīs dienas. Diemžēl liftā pavadītais laiks bija pārāk ilgs un sieviete mira.

Pateicoties strāvas padeves traucējumiem, sievietei nebija iespēja izsaukt palīdzību, jo nedarbojās avārijas signalizācijas sistēma. Tiek ziņots, ka "pilnīgi neviens nav dzirdējis viņas saucienus pēc palīdzības".

Viņas ģimene, pamanot Olgas ilgo prombūtni, sāka uztraukties un ziņoja policijai par viņas pazušanu. Sievietes mirstīgās atliekas tika atrastas vien tad, kad beidzot strādniekiem izdevās iedarbināt deviņstāvu ēkas liftu.

Kā tiek minēts, tad, iespējams, pie lifta iestrēgšanas nebija vainojams elektrības pārrāvums, bet gan tas, ka tam jau iepriekš tika novērotas tehniskas ķibeles un tas nebija reģistrēts. Šobrīd par notikušo ir sākts kriminālprocess.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:26

Jaunākās diskusijas