VIDEO: Ugunsdzēsēji Ukrainā no sabombardētas ēkas izglābj nelaimē nonākušu dzīvnieku

tautaruna.lv 7.maijs 2022, 12:42
 
Ekrānuzņēmums no Youtube
Sociālo tīklu lietotājus pārsteigusi Ukrainas ugunsdzēsēju nesavtība, viņi kara laikā steigušies palīgā nelaimē nonākušam kaķim.

Borodjanka, kura atrodas uz austrumiem no Kijivas, ir smagi cietusi Krievijas īstenotā kara laikā.

Pamanot, ka vienā no sabombardētajām daudztāvu ēkām nelaimē nonācis kaķis, Ukrainas ugunsdzēsēji steigušies tam palīgā.

Sociālajos medijos publicētas vairākas fotogrāfijas un video no glābšanas operācijas. Video iespējams redzēt, kā ugunsdzēsēji ar pacēlāju piekļūst pie viena no ēkas dzīvokļiem un izglābj nelaimē nonākušo kaķi.

Priecīgais notikums tika plaši atspoguļots arī mikroblogošanas vietnē "Twitter". Šajā medijā ievietotas vairāks fotogrāfijas gan no notikuma vietas, gan tādas, kurās iespējams redzēt, kā pašlaik jūtas izglābtais dzīvnieks.

"Tas ir pārsteidzoši, ko var paveikt cilvēku labsirdība," tā tika komentēta viena no fotogrāfijām, kurā redzams kā kaķi tur rokās sieviete, kura cenšas parūpēties par viņa veselību.

Arī Neatliekāmās medicīniskās palīdzības dienesta direktore Liene Cipule "Twitter" dalījās ar fotogrāfiju, kurā iespējams redzēt varonīgo kaķa glābēju un nobijušos dzīvnieku.

Pēc veiksmīgās izglābšanās, kaķis iemantoja īpašu uzmanību sociālo mediju lietotāju vidū. Cilvēkiem interesēja, kā šobrīd klājas izglābtajam kaķim. Tā glābēji dalījās arī ar video, kurā var redzēt, kā dzīvnieks atkopjas pēc piedzīvotajām šausmām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:53

Jaunākās diskusijas