3 horoskopa zīmes, kurām maijā veiksies mīlestībā

tautaruna.lv 7.maijs 2022, 15:45
 
pexels.com
Astroloģe Rūbija Miranda dzīvesstila portālā "Your Tango" nosaukusi trīs horoskopa zīmes, kurām maijs būs veiksmīgs mēnesis romantiskā ziņā.

Vērsis

Maijs ir Vēršu dzimšanas dienu sezona, kas nozīmē jautrību. Vērši, neesiet pārsteigti, ja kāds gribēs tieši šomēnes jūs apprecēt. Vēršiem, kuri ir attiecībās, 2022. gada maijs ir labākais laiks, lai nostriprinātu mīlestību un attiecības. Vērši ir daudz paveikuši, lai sevi pilnveidotu, tāpēc ir pelnījuši mīlestību un maijā to saņems.

Dvīņi

Maijā Dvīņi būs aizkustinoši laimīgi attiecībās. Pienākusi Dvīņu kārta būt mīlētiem. Dvīņiem atliek ļaut tam notikt, atbrīvojoties no šaubām, ka viņi to nav pelnījuši un nestāties ceļā savai laimei.

Vēzis

Vēži maijā ir pieņēmuši, ka būt vienatnē ir lieliski, taču šis mēnesis pavērs pasauli, ļaujot iepazīt mīlestību. Tas, ko Vēži nekad nedomāja par iespējamu esam, tāds patiešām būs. Vēžu dzīvē ir kāds, ko iepriekš viņi nav uzlūkojuši romantiskā ziņā, taču, iespējams, tieši šomēnes viņi izdarīs ko tik iespaidīgu un laipnu, ka tas Vēžus "nogāzīs no kājām".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas