L. Puga atzīmē, ka, izvēloties bezpiedevu jogurtu, noteikti jāpievērš uzmanība tauku procentam, jo šobrīd veikalos ir pieejami arī tādi bezpiedevu jogurti, kuriem ir 10%, kas jau līdzinoties krējumam.
"Tas mērķis parasti, izmantojot bezpiedevu jogurtu, tomēr ir tai figūrai labāk un veselīgāk. Aizvietot krējumu," piebilst speciāliste.
L. Puga norāda,ka ieteicams lai tauku daudzums ir divi līdz trīs grami uz 100 gramiem produkta.
Vēl esot jāpievērš uzmanība olbaltumvielu daudzumam.
"Šie jogurti ir dažādu veidu - skābāki, maigāki. Līdz ar to ir vienkārši jāsameklē savējais un tad, kad jūs sameklēsiet savējo, noteikti arī iemīlēsiet," skatītājiem saka uztura speciāliste.
Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.