"Man ne reizi nav piedāvāts kukulis"; Cipules teiktais raisa diskusiju soctīklos

tautaruna.lv 16.decembris 2021, 16:14
 
Kaspars Krafts / F64
NMPD direktore Liene Cipule izsaka savu viedokli par izskanējušo kukuļdošanas skandālu un M. Kossoviča lēmumu.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule mikroblogošanas vietnē "Twitter" komentē kukuļdošanas skandālu, kurā 2,1 miljona eiro kukulis piedāvāts "Par/Progresīvie" frakcijas vadītājam Mārtiņam Kossovičam.

"Strādāju valsts pārvaldē jau 4 gadus-ne reizi man kāds nav atļāvies piedāvāt kukuli,pat pusdienas restorānā nē. Lai piedāvātu 2,1 milj.bez pārliecības,ka pastāv iespēja,ka paņems?Neticami! P.S.atteikties no 2.1 milj.nav varoņdarbs,to darītu 99.9% cilvēku. Ziņot bija varonīgi."

Zem Cipules ieraksta vietnes lietotāji raksta:

"Es nevaru beigt domāt par visiem tiem kukuļiem, kuri acīmredzot ir pieņemti, ja reiz var droši nākt ar šādu piedāvājumu."

"Bez priekšizpētes tādās lietās par tādu summu nekas nenotiek. Šis ir vairāk nekā dīvaini, tāpēc @Progresivie nevajadzētu priecāties, bet nopietni šo gadījumu izvērtēt. Un @RigasDome tas ir mega signāls par iespējamajiem kukuļiem un to summām tās struktūrās."

"Spriežot pēc auklēšanās ar ielu tīrītājiem, nav gluži tā, ka Rīgas domē nevienam nepatiktu pateicības."

"Ņemot vērā korupcijas ikdienišķumu Latvijā, un to, ka baigi nav dzirdēts, ka politiķi atteiktos no kukuļiem skaļi (ar KNAB), lai citi pat nemēģinātu, stipri šaubos par tiem 99%."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:30

Jaunākās diskusijas