Glābšanas operācija: no Vanšu tilta grasās nolēkt vīrietis

tautaruna.lv 16.decembris 2021, 12:09
 
Gatis Rozenfelds/F64
Pateicoties garāmgājēju vērībai un nevienaldzībai, kā arī policistu darbam, izdevās glābt bezizejā nonākuša vīrieša dzīvību, kurš bija nolēmis nolēkt no Vanšu tilta, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.
11. decembra pēcpusdienā galvaspilsētas policisti saņēmuši kādas garāmgājējas zvanu, ka uz Vanšu tilta steidzami nepieciešama palīdzība. Uz tilta margām bija uzrāpies kāds vīrietis.

“Mūsu darbinieki uzreiz tam pievērsa uzmanību ar videokameru palīdzību un atrada personu, kura stāvēja uz margām. Uz margām stāvēja arī persona, kas veica pārrunas, iespējams, ka sieviete, kura zvanīja uz tūrisma informatīvo tālruni. Nekavējoties tika paziņots centra dežūrdaļai, lai maksimāli īsā laikā iesaistītu tuvāko patruļu, un arī tika zvanīts glābējiem, ja gadījumā persona tomēr nolec, tad lai sniegtu atbalstu,” norāda Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes priekšnieks Jevgēņijs Platais.

Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes priekšnieks norāda, ka patruļa ieradās aptuveni trīs minūšu laikā, un darbinieks pieņēma lēmumu pieiet vīrietim no mugurpuses un aiz kājām atvilkt atpakaļ.

Protams, ka pēc šāda notikuma drīz vien vīrietis iesēdināts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) busiņā un tālāk nogādāts Tvaika ielā, kur nonācis ārstu aprūpē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:32

Jaunākās diskusijas