Olainē sieviete ar trim bērniem paliek uz ielas; lūdz palīdzību

tautaruna.lv 16.decembris 2021, 18:30
 
Elmārs Rudzītis/F64
Mamma ar trim bērniem Olaines pusē palikusi bez mājām, vēstīja raidījums "Degpunktā".
To kur ģimenei bija ierīkota virtuve, bet kur guļamistabas trīs nepilngadīgajiem bērniem, šobrīd apskatot degušo dzīvokli, vizuāli noteikt ir teju neiespējami, jo uguns posts iznīcināja visu iedzīvi.

Dzīvoklis divstāvu namā aizdegās pēkšņi, bet liesmu izplatīšanās ātrums neļāva iemītniekiem pat glābt vērtīgākās mantas. Mamma Agrita, meitas Eduarda un Loreta un mazākais no saimes - dēliņš vārdā Sandijs, palikuši uz ielas. Viņi varēja vien bezspēcīgi noskatīties, kā sadeg viņu īpašums.

“Es biju mājās, uz vietas arī strādāju, viss bija labi. Plkst.15.50 ienāca vilciens no Rīgas uz Stūnīšiem. Es izgāju uz desmit minūtēm palīdzēt bērniem izstumt ratiņus pa sniegu. Kad atnācām mājās, viss bija labi. Virtuvē arī viss bija labi. Novilkām drēbes, apavus. Viena meita nepaspēja noģērbties, bērns pa pusei - Eduardai bija viena čība un viens zābaks. Es tajā brīdī biju paspējusi ieiet istabā, pavērt durvis uz istabu, un tur jau bija uguns un dūmi,” atminas Agrita.

Agritas īpašums nebija apdrošināts, tāpēc saimei ir nepieciešams finansiāls atbalsts, lai tiktu galā ar iespaidīgajiem tēriņiem un ieguldījumiem, kas viņus jau sagaida.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas