Anna Sedokova: Liekas, ka esmu stāvoklī

tautaruna.lv 16.decembris 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Dziedātāja Anna Sedokova vairākkārt atzinusi, ka vēlas bērnu no sava jaunā vīra Jāņa Timmas. Klīda pat baumas par grūtniecību, taču tad viņa tikai pajokoja. Tagad ir jauns iemesls baumām.
38 gadus vecā Anna jau trīs reizes ir kļuvusi par māti un pie tā negrasās apstāties, raksta starhit.ru.

Sedokova plāno vēl vismaz divus bērnus: viņa paziņoja par šādiem mērķiem tuvākajā nākotnē. Tajā pašā laikā viņas vīrs Jānis Timma tagad nekur nestrādā, jo Kazaņas basketbola klubs Unix pēc mēneša sadarbības pārtrauca ar viņu līgumu.

Soctīklos viņa negaidīti ierakstīja: "Es domāju, ka esmu stāvoklī." Ir grūti pārbaudīt, vai tā ir taisnība vai nē. Pēdējos koncertos viņa bija redzama atsedzošās kleitās, kas vēl neliecina par apaļumiem. Fani ir arī neizpratnē, kāpēc Anna to tā negaidīti paziņoja.

Daudzi cilvēki domā, ka šādā veidā Sedokova vienkārši vēlas radīt interesi par savām aktivitātēm, jo papildus "grūtniecībai" viņa paziņoja par drīzu sava kursa uzsākšanu. Dziedātāja to veidoja vairākus gadus un strādāja ar labākajiem speciālistiem. Iespējams, ka māksliniece tieši šādā veidā nolēma piesaistīt auditoriju, lai sasniegtu lielus pārdošanas apjomus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas