"Lai izdodas izrāde, Evika Siliņa!"; sabiedrība ar ironiju noskatās uz "Jaunās vienotības" pēdējā laika aktivitātēm

tautaruna.lv 4.aprīlis, 1:30
 
MN
Bijušā premjera un ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa pozīcijas partijā "Jaunā vienotība" vairs nav tik stabilas, iespējama pat Kariņa demisija, ziņo "Panorāma".

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) ceturtdien, 28. martā, ar K. Kariņu plānojusi pārrunāt izveidojušos situāciju ar Kariņa komandējumu privātajiem reisiem premjera amata laikā.

Sabiedrība uz šo visu gan raugās kā uz tādu savdavīgu teātra izrādi.

Spirit of time: Ironiski, ka bijušajam premjeram būs smaga saruna ar viņa bijušo parlamentāro sekretāri, kas tagad ir viņa priekšniece.

Jānis: Lai izdodas izrāde, Evika Siliņa!

Canis Lupus: Vispār neērta un spiedīga situācija - visi saprot, ka labāk bez viņa, bet Eiroparlamenta "Vienotības" kandidātu sarakstā 2. numurs. “Demisionēt nedrīkst kandidēt!” Kur "Vienotība" liks komatu šajā teikumā?

Aleksandrs: Neapšaubāmi Kariņš ir vainīgs tajā, kas ir noticis mūsu valsts ekonomikā. Bet tajā ir līdzvainīgi prezidents Rinķevičs, un visu sekojošo partiju vadība - Saskaņas, JV, NA, ZZS un AS līderi, jo tieši viņi ilgstoši atbalstījuši gan Kariņa, gan viņa ministru darbību.

Jānis: Nekas, iecels kadā padomē.. Tur nākošajai valdībai bez JV būs kārtīgi jāravē, pat smuki ziedošas nezāles jārauj ar saknēm ārā, lai Latvija zeme var būt auglīga un kaut kas var izaugt, nevis nīkuļot nezāļu ēnā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:17

Jaunākās diskusijas