VIDEO. Kramiņš pirms vairākiem gadiem izsaka pravietisku vēstījumu saistībā ar bēgļiem Eiropā

tautaruna.lv 24.oktobris 2023, 14:15
 
Ģirts Ozoliņš/MN
2022. gadā Eiropas Savienība un tās dalībvalstis saņēma nedaudz mazāk par 1 miljonu (965 665) patvēruma pieteikumu, kas ir par 52,1 % vairāk nekā 2021. gadā un augstākais rādītājs kopš 2016. gada. 2015.–2016. gada migrācijas krīzes kulminācijā pieteikuma iesniedzēju skaits sasniedza 1 221 690, lasāms Eiropas Parlamenta mājas lapā.

Vislielākais pirmreizējo pieteikumu iesniedzēju relatīvais pieaugums 2022. gadā bija Īrijā (+ 421,8 %), Horvātijā (+ 367,9 %) un Austrijā (+ 181,4 %). Dalībvalsts, kas 2022. gadā reģistrēja visvairāk pirmreizējo pieteikumu iesniedzēju, bija Vācija, kas reģistrēja 24,7 % no visiem pirmreizējajiem patvēruma meklētājiem Eiropas Savienībā. Tai sekoja Francija (15,6 %), Spānija (13,2 %) un Austrija (12,1%).

Visvairāk patvēruma pieteikumu iesniedza sīrieši, afgāņi, Venecuēlas valstspiederīgie un turki, kas kopā veido gandrīz 40 % no visiem pirmreizējajiem patvēruma meklētājiem.

Diemžēl ar zināmu regularitāti medijos parādās ziņas par iebraucēju sarīkotajiem nemieriem un nekārtībām. Pēc Izraēlas atbildes trieciena grupējumam "Hamās" un Gazas joslai, Eiropā demonstrācijas pret Izraēlu ir teju ikdiena.

Dienas gaismu vietnē "X" atkārtoti ieraudzījis kāds sens video, kur runas un vokālais pedagogs Edgars Kramiņš izsaka pravietisku vēstījumu. "Piemēram, Zviedrijā situācija jau sen ir draudīga. Man personīgi radinieki aizbrauca dzīvot uz Zviedriju, bet agriezās Latvijā. Un atgriešanās viens no iemesliem - viņi nejutās tur droši uz ielas. Cilvēki, kas ir salaisti iekšā, ir ar pilnīgi citu domāšanu, reliģiju, kultūru un apdraud Zviedriju kā nāciju," tā E. Kramiņš. Diskusijas biedri gan norāda, ka ne jau visi viņi ir teroristi vai slepkavas. "Jā, ne visi. Bet viennozīmigi tas palielina nedrošību. Es pats to esmu izjutis Austrijā pēc bēgļu uzņemšanas. Neomulīgi," uzsver E. Kramiņš. Bijusī veselības ministre Ilze Viņķele to nokomentē šādi: "Man arī neomulīgi šeit sēdēt šodien."

E. Kramiņš gan nepaliek atbildi parādā: "Protams, Viņķeles kundze, jūs esat sastrādājusi tik daudz pret savu tautu, ka jums būtu jājūtas neomulīgi".

"Edgars Kramiņš par "bēgļu" invāziju Eiropā, par kuru pirms gadiem 5-6 aptuveni smējās Bogustovs, bet Viņķele ķērca kā ķerta, jo kā gan tā varot runāt?!" vietnē "X" raksta kāds lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas