VIDEO. Liene Kiviča saņēmusi nāves draudus

tautaruna.lv 24.oktobris 2023, 12:55
 
Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
Daudzi no mums ir saņēmuši dažādus draudus. Personas bieži vien draudus izsaka nevis klātienē, tiekoties personīgi, bet, gļēvi slēpjoties, anonīmi draudot interneta vidē, sociālajos tīklos, komentāros un vēstulēs. Pieredzē dalās Liene Kiviča, kura neslēpj, ka ir saņēmusi gan sev, gan bērnam adresētas naidīgas ziņas.

Digitālā satura veidotāja Liene Kiviča ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, un neslēpj, ka bieži vien saņēmusi anonīmus draudus, kas apdraud viņas un bērna veselību.

Viens no briesmīgākajiem, kas bija nāves draudi bija tieši man. Es tevi atradīšu un izgriezīšu dzemdi, un nogalināšu. Jā, ir bijuši tādi teksti, kurus es nespēju izdzēsts no atmiņas.

Par draudiem interneta vidē ir iespēja saņemt naudas sodus, kas var beigties ar kriminālprocesiem. Bieži vien nav ne jausmas, kas ir ziņu sūtītājs, bet Liene atzīst, ka ir piefiksējusi vienu konkrētu sieviešu tipu, kas viņai ir sūtījušas ziņas.

Īstenībā, ļoti dažādi, protams, lielākoties tie ir slēptie profili, kas negrib parādīt savu seju. Tieši sievietes, glītas, it kā no labām ģimenēm, ar vīriem un maziem bērniem. Tās ir visļaunākās sievietes, kas ir pārsteidzoši.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas