Adriana Miglāne nāk klajā ar jaunu atklāsmi par sevi; soctīklos saņem milzīgu atbalstu

tautaruna.lv 24.oktobris 2023, 12:15
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātāja Adriana Miglāne, kā pati saka, pēc ilgākas pauzes, dalījās ar savām šābrīža sajūtām.
Kā iedvesma dziedātājas atklātajam ierakstam vietnē Instagram bija dzirdētais, ka viņa soctīklos ir "samākslota ar savu mīļumu".

"Cik daudz dzirdēts, ka Instagramā esmu samākslota ar savu mīļumu utt. Un es ilgi domāju, kāpēc cilvēki vispār tā var padomāt? Un nāca daudz mācības, daudz vilšanās cilvēkos, pieredzes utt. Tad man atnāca atbilde: mūsdienās, ir ļoti grūti atrast cilvēkus ar gaišu prātu, kāpēc? Tāpēc, ka mēs esam daudz sāpināti, vīlušies, esam ļoti uzmanīgi, ka aizslēdzām ciet savu labsirdību, lai sevi nesāpinātu. Savā ziņa, arī ar mani tas ir noticis, es vēl joprojām esmu ar to lielo mīlestību pret cilvēkiem, bet nedaudz esmu to aizslēgusi ciet, jo dzīves skola ievieš savu kārtību, bet… vienalga, ko Jūs teiktu, ka es tēloju vai netēloju, es zinu, ka es tiešām esmu ar gaišu prātu pret katru cilvēku.

Protams, sanāk kļūdīties arī man, sāpināt kādu, nodarīt pāri, aizvainot utt. Bet tāpēc, ka arī es esmu cilvēks. “No kļūdām mācās” vairākas lietas es sev esmu tā teikt solījusi:


1. Es vienmēr gribēju būt patstāvīga sieviete, kura nav ne cik atkarīga no vīrieša naudas maka vai arī no kāda cita, ka es pati pelnu, pērku, daru un ka otra pusīte man ir līdzās, lai mēs labi pavadītu laiku un lai būtu ērti vienam ar otru, lai vienkārši ir labi, neskatoties uz dažādiem pārbaudījumiem.


2. Es vienmēr esmu gribējusi strādāt ar bērniem, mācīties, nu daudzas lietas, un tad par šo es varu teikt, ka es to daru. Vajadzēja dabūt kārtīgas pārmaiņas dzīvē, dabūt “grūdienu” un te nu es esmu, ceļā uz savu sapni! Dziedāt!
3. Es vienmēr esmu domājusi, lai ko kāds teiktu par mani, īpaši nepazīstot vai nezinot situāciju no cita skata punkta, es neturēšu dusmas vai aizvainojumu, jo ziniet kā, tas jau tikai dara pāri man.


Tas, kam es esmu gājusi cauri, varētu grāmatu sarakstīt!
Ar šo visu gribēju nedaudz padalīties pārdomās un vienkārši pateikt: mēģinām vairāk atbalstīt viens otru, pateikt labu un vismaz censties novērtēt to, kas mums katram ir dots! " raksta Adriana.

Jāpiebilst, ka šis ieraksts izpelnījās lielu interesi. Adrianas sekotāji neskopojās ar atblstu jaunajai dziedātājai.

"Sirsniņ-Tu esi fantastiska,mīļa,un patiesi brīnišķīga dvēselīte! Un tie ,kas zina - zina!"

"Tu esi ārkārtīgi gaišs cilvēks! Gan soctīklos,gan dzīvē. Par to pārliecinājos Tevi satiekot."

"Tu esi vienkārši burvīga fantastiska pasakaina nepārspējama kolosāla satriecoša apbrīnojama patiesa."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas